IBM Magyarország: inkubátorprogram hazai szoftverfejlesztő cégeknek

Kovács Attila, 2004. szeptember 22. 20:00
Az IBM Magyarország nevében ma Rehus Péter, a szoftverüzletág igazgatója és Balogh Attila programfelelős sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a kft. október 1-jével elindítja a hazai független szoftverfejlesztő kis- és középvállalatokat támogató kezdeményezését, illetve szolgáltatási csomagját, az "IBM ISV Incubator Programot."
A cél, hogy az IBM szorosabb kapcsolatba kerüljön ezekkel a leginkább specifikus területeken különleges alkalmazásfejlesztéseket végző cégekkel, együttműködésre ösztönözve azokat az oktatás, fejlesztés, gép- és a rendszerhasználat és a piaci munka terén egyaránt.

A független szoftverfejlesztők pályázati alapon ingyenesen férhetnek hozzá a több millió dollár értékű hardvereszközökkel felszerelt budapesti IBM Innovációs Centrum IT szolgáltatásaihoz, ahol programjaikat tesztelhetik, fejleszthetik, portolhatják, megoldásaikra az egész világon elfogadott IBM tanúsítványokat szerezhetnek, illetve képzésben is részt vehetnek. Az IBM a legígéretesebb szoftvereket megalkotó cégekkel közösen jelenik meg a piacon, és nemzetközi hátteret biztosít ahhoz, hogy a hazai fejlesztés az IBM csatornáin keresztül külföldre is eljusson. Az IBM Magyarország a közös célokhoz marketingtámogatást, értékesítési jutalékot, finanszírozási lehetőségeket és dedikált IBM-es kapcsolattartót, illetve IBM-es marketingszakértő segítségét is biztosítja a magyar szoftverfejlesztő partnereinek.
Kulcsszavak: IBM-hu IBM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50