HP-Microsoft: közös program szoftverfejlesztő cégeknek

forrás Prim Online, 2004. október 17. 09:38
A HP és a Microsoft egy éven keresztül speciális kedvezményeket kínál azon partnereinek, akik egyszerre csatlakoznak a fejlesztőknek szóló HP DSPP és a Microsoft Empower programokhoz.
A csatlakozó partnereknek a HP 1 hónapra ingyenes HP ProLiant szervert kölcsönöz, a Microsoft pedig 1 napos ingyenes személyes technikai konzultációt biztosít az Empower programban adott szoftverek installálása és általános fejlesztési témákban.

A HP a szoftverfejlesztő és megoldásszállító cégek számára hozta létre DSPP (Developer&Solution Partner Program) programját. A speciális program célja, hogy segítséget nyújtson a vállalat partnereinek saját megoldásaik fejlesztésében a HP széles termék- és operációsrendszer-kínálatán. A DSPP programhoz csatlakozó cégek egy folyamatosan bővülő, hasonlóan gondolkozó, innovatív csapat tagjaivá válnak. A program kereskedelmi, marketing-, technikai téren nyújtott támogatásai és erőforrásai rendelkezésre állnak a fejlesztéstől a kivitelezésig. A DSPP európai program központja telefonon vagy e-mail-en segít a programban való eligazodásban, a DSPP portálon a partnerek személyre szabottan kapnak információt a termékprogramokról, technikai és üzleti szolgáltatásokról. A program legnépszerűbb elemei azok a jelentős kedvezmények, amelyekkel a HP partnerei fejlesztési projektjeikhez vásárolhatnak, bérelhetnek, illetve kölcsön kaphatnak eszközöket. A program segítséget biztosít a portoláshoz, teszteléshez, teljesítmény mérésekhez. A HP-val való együttműködésük megjelenítéséhez a partnerek a HP Business Partner logo használatára is jogosultak. A HP DSPP programban történő részvétel ingyenes.

A Microsoft tavaly indította útjára saját szoftverfejlesztő programját, az Empower Programot alkalmazásfejlesztő vállalatok részére. Felismerve ezen vállalkozások jelentőségét az alkalmazásfejlesztés terén, a Microsoft úgy döntött, hogy szakmai és anyagi támogatással is segíti ezeket a vállalkozásokat. Egy induló vagy technológiát váltó vállalkozás számára ugyanis az egyik érzékeny pont mindig a szükséges infrastruktúra kialakítása, emberekbe, eszközökbe, szoftverekbe való beruházás. Az Empower Program célirányos kezdeményezés, amely a legegyszerűbb és leggazdaságosabb induló lépés a teljes Microsoft szoftverfejlesztési eszközpark kiépítéséhez. A résztvevő a program keretében, 420 USA dollárnak megfelelő tagdíjért 1 éven át akár 5 fejlesztővel is dolgozhat az alkalmazásán úgy, hogy a rendelkezésére áll minden Microsoft fejlesztőeszköz és platform. Az Empower Program komoly üzleti előnyt biztosít, hiszen segítségével a szoftverfejlesztő partner arra koncentrálhat, ami vállalkozásának legfontosabb célja: a piacképes, kiváló minőségű alkalmazás kifejlesztése. A program hosszabb távon akár a minősített Microsoft partnerré (Microsoft Certified Partner) válás felé is utat nyithat az abban résztvevő cég számára.
Kulcsszavak: Microsoft HP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50