Előfizetéses F-Secure biztonsági szolgáltatások a görög internet-használóknak

forrás Prim Online, 2004. október 20. 12:18
Az F-Secure és az OTEnet görög internetszolgáltató partneri megállapodást írt alá. Az együttműködés értelmében az OTEnet ezentúl biztonsági megoldásokat is nyújt egyéni és KKV ügyfeleinek, akik így alacsony havidíj ellenében minőségi védelemhez juthatnak. Az OTEnet, Görögország vezető internet- és IP-megoldás szolgáltatója vásárlóinak egy csomagban kínál vírusvédelmet, tűzfalat és spamszűrést.
Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető internet szolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között az Axelero Internet Magyarországon, a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban.

Magyarországon az Axelero Internet biztosít az F-Secure „Security as a Service” szolgáltatására épülő hatékony védelmet a személyi számítógépeket támadó különféle férgek, vírusok, külső behatolások és kéretlen levelek ellen. Az Axelero Internet Biztonság szolgáltatása egy-egy számítógépre vagy munkaállomásra vonatkozó teljes körű biztonsági megoldást kínál mind az otthoni felhasználók, mind a kis- és közepes vállalatok részére. Az előfizetéses szolgáltatás a folyamatos automatikus adatbiztonsági frissítéseknek köszönhetően egyszerűen használható és telepítési költség nélkül vehető igénybe.
Kulcsszavak: security F-Secure

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59