Magyarországon is bemutatkozott az SAP Business One

forrás Prim Online, 2004. november 9. 18:15
Az SAP Hungary Kft., az üzleti szoftvermegoldások vezető nemzetközi szállítójának hazai leányvállalata a mai napon bejelentette, hogy immár a magyar piacon is elérhető a kis- és közepes vállalatok számára kifejlesztett átfogó ügyviteli megoldáscsomag, az SAP Business One.
Az SAP Business One olyan integrált, elérhető ügyviteli megoldás, mely a kis- és középvállalatok számára nyújt azonnali és hosszú távú segítséget a nagyobb nyereség elérésében és a magasabb szintű irányítás megvalósításában, valamint valós és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat-menedzsmentben, logisztikában, szerviz-tevékenységben és pénzügyben zajló eseményekről. A könnyen használható, hatékony SAP Business One az üzleti felhasználók kezébe adja az irányítást, úgy, hogy ellátja őket a bölcs üzleti döntések meghozatalához szükséges kulcsfontosságú, naprakész információkkal.

Az SAP Business One segítségével a felhasználó gyorsan hozzáférhet a pontos és teljes körű üzleti információkhoz a könnyen használható felület, az egyedülálló Drag&RelateTM (Húzd&Nézd) szolgáltatás, valamint a Microsoft Office termékekkel való zökkenőmentes integráció révén. A rövid bevezetési idő pedig biztosítja, hogy a felhasználók az SAP Business One valamennyi előnyét a lehető legrövidebb időn belül kihasználhassák.

Az SAP Business One szoftverfejlesztői csomagjával (Software Development Kit, SDK) az SAP partnerei a megoldás alapfunkcióit kibővítve illetve megváltoztatva, ágazatspecifikus funkciókat és kiegészítő képességeket hozhatnak létre, vagy interfészt építhetnek ki külső (harmadik féltől származó) eszközök és rendszerek felé. A fejlesztési tevékenység támogatásával az SAP elérhetővé teszi ügyfelei számára az adott vállalkozás irányításához szükséges speciális funkciókat is. Az elérhető, könnyen bevezethető megoldás lehetővé teszi az azonnali információnyújtást a gyors vezetői döntések alátámasztásához, rugalmasan alkalmazkodik a kis- és közepes vállalatok jelenlegi és jövőbeni üzleti igényeihez, valamint integrációs és migrációs lehetőséggel biztosít az SAP más megoldásaihoz.
Kulcsszavak: ügyvitel SAP-hu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ipari hulladékáramból kulcsfontosságú ipari nyersanyag

A gumi-, a kerámia- , az üveg- és a kozmetikai iparban nélkülözhetetlen cink-oxid (ZnO) zöld előállításának arányát kívánja növelni az EIT InnoEnergy azzal, hogy befektet a forradalmian új technológiát kifejlesztő lettországi vállalatba, a Catalyco-ba.

2024. május 24. 11:36

A Dürer Park új irodáihoz a Siemens biztosítja az energiaelosztást

Budapest egyik legnagyobb lakóingatlan- és irodaház-fejlesztése zajlik a Városliget közvetlen szomszédságában. A Dürer Park projekt keretében a XIV. kerületi Ajtósi Dürer sor melletti 3,7 hektáros terület újul meg teljesen. 

2024. május 24. 10:02

Már tizedik éve lehet pályázni a Városmarketing Díjra

Májusban elindult a városmarketing „gyémántok” szakmai elismerések gyűjtése! A tizedik alkalom egy hosszabb pályázati időszakot ölel fel, mert a díj is csatlakozik a Magyar Marketing Szövetség februári díjátadó gálaestjéhez, így a pályázatok egészen 2024. december 31-ig folyamatosan beadhatóak a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet versenyére. 

2024. május 23. 21:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17