A Netsize a második leggyorsabban fejlődő technológiai vállalat

forrás Prim Online, 2004. december 11. 08:38
A Netsize, a mobil üzleti és szórakoztató megoldások szolgáltatója a 2004-es Deloitte Technology Fast 500 EMEA listája szerint az Európát, a Közel-Keletet és Afrikát felölelő régió leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatai közé tartozik.
A vállalat az utóbbi öt év 75 901%-os növekedése alapján érte el előkelő helyezését. A térség 21 országában található - állami és magánkézben lévő - technológiai vállalatok széles körének üzleti trendjeit és háttérstatisztikáit elemezve megállapításra került, hogy a Netsize növekedését csupán az utazási szolgáltatásokat kínáló lastminute.com szárnyalta túl.

A tekintélyes Deloitte-lista a legobjektívabb olyan iparági rangsorolás, amely a technológiai szektorra koncentrál. A listát a Deloitte technológiai, média és telekommunikációs (TMT) csapata állítja össze és szponzorálja.

A 18 országban jelen lévő Netsize mobil- és tartalomszolgáltatási megoldásaival folyamatosan a növekvő európai piac élvonalában van. A globális márkák által használt, a bevételek maximalizálását, a márka ismertségének javítását és az üzleti hatékonyság optimalizálását szolgáló, vezeték nélküli üzleti megoldások terén is a kontinens piacvezetőinek sorába lépett. A Netsize ügyfelei között olyan vezető márkák képviseltetik magukat, mint a Federal Express, a JC Decaux és a Yamaha.
Kulcsszavak: Deloitte&Touche

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36