Kellemes karácsonyi ünnepeket!

Radics Péter, 2004. december 24. 14:41
Kellemes, békés karácsonyi ünnepeket kíván a Letöltés.com ünnepi "munkaasztal"-összeállításával a Prím Online szerkesztősége!
Christmas Tree Screensaver / 1.2 (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Egy nagyon aranyos képernyővédő, melyben egy feldíszített karácsonyfa a "főszereplő". Mellette hóemberek táncolnak a csilingelő zenére, a hó pedig nagy pelyhekben hullik. Igazán elbűvölő és nagyon szép képernyővédő. Igazi karácsonyi hangulatot teremt!

3D Christmas Town Screensaver / 1.0 (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Ez egy igazi kis karácsonyi meglepetés! A képernyővédő elrepít téged "Karácsony városba", ahol bebarangolhatsz minden utcát, teret. A kiváló három dimenziós garfikának köszönhetően tényleg olyan érzésed lesz, mintha a virtuális utcákon kocsikáznál. Nagyon szórakoztató!

Christmastime Screensaver / 1.0 (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Egy aranyos kis üveggömb jelenik meg előttünk, amelyben egy kis házikót láthatunk, amelyben mindenféle dolgok történnek. Esik a hó, jön a mikulás, csilingel a kis harang. A szállingózó hópelyhek pedig a Te munkaasztalodat is elvarázsolják!

Winter Snowfall Screensaver / (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Egy szokásosnak mondható téli képernyővédő: a tájban nagy pelyhekben hull a hó! Ha esetleg nagyon ráuntunk volna a nyár melegére, ez a képernyőkímélő eszünkbe juttatja, hogy azért lesz még idő, amikor nagyon visszakívánjuk a nyári forróságot! Esetleg ha már előre tudjuk, hogy a karácsonyi vásárlás okozta elfoglaltságban nem lesz időnk téli hangulatúra csinosítani számítógépünket, már most érdemes letölteni ezt a képernyővédőt!:)

Snowflakes Screensaver / 1.0
(Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Egy nagyon egyszerű, mégis végtelenül aranyos és szép képernyővédő. Az asztalodon hirtelen hópelyhek kezdenek szállingózni egyre sűrűbben és sűrűbben, majd pár perc után teljesen elborítják a képernyődet. Csodásan szép! Ha még nem esik igazánól a hó, érdemes letölteni!
Kulcsszavak: karácsony =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14