Chello: ingyenes spamszűrő megoldás az előfizetőknek

Kovács Attila, 2005. január 11. 14:31
2005. január 17-től ingyenes levélszemétszűrő megoldással bővíti Chello internetszolgáltatási csomagját az UPC Magyarország. Az új szolgáltatás felderíti, azonosítja és kiszűri a kéretlen e-maileket, és elkülöníti azokat a Chello felhasználójának hasznos üzeneteitől, ezáltal szolgálva a biztonságos és hatékony levelezést.
A spam-szűrő szolgáltatás is része annak a kiterjedt programnak, melynek célja a vírusos levelek és levélszemetek megfékezése. Az UPC e program keretében 2004. szeptember 15-én indította el az ingyenes vírusszűrő szolgáltatást. A vírusszűrő az üzembe helyezése óta több mint 1 600 000 levelet tisztított meg Magyarországon.

A hírek szerint az UPC a Symantec Brightmail AntiSpam V. 6.0 nagy teljesítményű levélszemétszűrő programcsomagját választotta. A Symantec szerint a téves találatokat kiküszöbölő szoftver kiváló találati aránnyal rendelkezik. Nem csupán az éppen zajló levélszemét-támadások ellen véd, hanem felismeri az első ízben megjelenő levélszemetet is. A levélszemét rugalmas és hatékony kezelése révén a rendszergazdák jelentős megterhelése nélkül megfelel a nagyvállalatok védelmi igényeinek. A levélszemét elleni, több rétegű védelem 17 különböző szűrési eljárás kombinálásával állítólag 95 százalékos hatékonyságúvá növeli a levélszemét felismerését, és minimálisra csökkenti a hamis találatokat. A levélszemét nagy hatékonyságú elfogása a szakma legjobb találati arányával párosul: a Brightmailnél egymillió üzenet közül mindössze egy találat a téves. A megoldás webes kezelőfelülete mind a rendszergazdai, mind a végfelhasználói elkülönítőt tartalmazza. A rendszergazdák a szervezet különböző csoportjai vagy személyei számára más-más intézkedést előíró szabályok szerint, cég- vagy részlegszinten eltérő módon kezeltethetik a levélszemetet és a nemkívánatos leveleket. A lehetséges intézkedések között a levél módosítása vagy törlése, egy rendszergazdai fiókba történő továbbítása vagy rendszergazdai, illetve végfelhasználói ellenőrzés céljára egy elkülönítőbe történő továbbítása szerepel.
Kulcsszavak: security spam UPC-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36