3LCD technológia: Három panel használata egy helyett

forrás Prim Online, 2005. január 19. 12:47
A vezető kivetítőgyártók – a Fujitsu, a Hitachi, a Panasonic, a Sanyo és a Sony – összefogtak az Epsonnal a piac hárompaneles folyadékkristályos (LCD) képernyő-technológiával kapcsolatos tájékoztatása érdekében.
A világ legismertebb szórakoztatóelektronikai és híradástechnikai berendezéseket gyártó cégei közül öten, a Fujitsu, a Hitachi, a Panasonic, a Sanyo és a Sony egyesítette erőit az Epsonnal, hogy bemutassa a vevőknek és a szakembereknek a hárompaneles folyadékkristályos (LCD) képernyő technológia kínálta jelentős előnyöket. A 3LCD Csoport a 2005-ös Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon mutatkozik be.

Mivel ez a technológia folyamatosan fejlődik és tökéletesedik, valamint a 3LCD eljárás által kínált lehetőségek skálája is szélesedni fog a következő években, a 3LCD Csoport legfőbb feladata a fogyasztók és a szakemberek tájékoztatása. Ennek érdekében promóciós tevékenységeket, termékbemutatókat szerveznek, és folyamatosak lesznek a termékekkel kapcsolatos híradások is. A csoport ezen kívül népszerűsíteni fogja a 3LCD termékek azon tulajdonságait, amelyek a többi technológiával szemben egyedivé teszik.

A 3LCD Csoport bemutatkozásához más résztvevő vállalatokkal együttműködésben egyéb promóciós tevékenységek is társulnak. Ezeknek része lesz a 3LCD logó, amely minden új, 3LCD technológiát alkalmazó készüléken és a reklámokban is megjelenik majd. Ezen kívül a www.3lcd.com címen új internetes bemutató oldal indul. Az oldal nem csak az új technológia előnyeit fogja hangsúlyozni, hanem részletes leírással, gazdagon illusztrálva be fogja mutatni annak működését, valamint a 3LCD termékcsalád folyamatosan szélesedő kínálatát, a legfrissebb hírekkel együtt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55