Eicon Networks: új Diva szervertermékek

Kovács Attila, 2005. január 21. 19:04
Három új, a Diva Server termékeivel kapcsolatos bejelentést tett ma a magyar piacon is érdekelt kanadai Eicon Networks - tájékoztatta szerkesztőségünket Mojca Cesenj, a cég hivatalos régiós képviselője.
A Diva Server for Envox szoftvermodul a Diva Server telefon adapter és az Envox Communications Development Platform teljes integrációját biztosítja. A programcsomag az Eicon honlapjáról ingyenesen letölthető. Új termékváltozat a Diva Server Software Development Kit (SDK) for Linux V. 3.4, amely a Diva Server kártyák Linux alatti működését - a már korábban kidolgozott fax- és hangfeldolgozás mellett - új funkciókkal is segíti. A 3.4-es verzió szintén ingyenesen letölthető. A harmadik újdonság: az Eicon kifejlesztette, hogy saját Diva Server szoftvere támogassa egy vagy több Diva Server adapteren belül a távoli eszközmenedzsmentet nyújtó SNMP protokollt. További információ kérhető ebben a témában a következő e-mail címen: marketing.ce@eicon.com

Ugyancsak újdonság, hogy a RightFax piacvezető nagyvállalati fax és e-dokumentumszállítási megoldásairól ismert tengerentúli Captaris cég az Eicon technológiai partnere lett. Az Eicon Diva Server kártyák (BRI, 4BRI és PRI) ma mind a RightFax 9.0 Enterprise Serverrel működnek.
Kulcsszavak: szerverszoft Eicon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36