Új Fujitsu-Siemens tábla PC-k

Széll Zoltán, 2005. január 30. 20:04
A Fujitsu Siemens Computers bevezette az új ST502x sorozatú „STYLISTIC” táblagépeit. A mindössze 1,56kg súlyú táblagép az Intel legújabb energiatakarékos ultra-alacsony feszültségű (ULV) Intel Centrino mobil technológiáját alkalmazza és szabványos vezeték nélküli LAN, illetve Bluetooth csatlakozási képességekkel is rendelkezik.
A STYLISTIK ST5020 innovatív kijelzője csaknem 180 fokos látószögből is jól olvasható, így felhasználóján kívül mások is közvetlenül a képernyőn követhetik a prezentációkat. A becslések szerint a Fujitsu-Siemens Computers az EMEA régióbeli táblagép-piacon 37 százalékos részesedésével piacvezető.

A kiegészítők széles körével kombinálható STYLISTIC ST502x sorozat többféle mobil munkakörnyezetben is jól használható. Az ST5021 modellszámú változat reflektív kültéri kijelzővel rendelkezik, így erős napfényben is könnyen olvasható. A STYLISTIC 502x sorozat tagjai billentyűzettel, egérrel és más perifériákkal (pl. DVD/RW-meghajtó), kiegészítve PC-ként is használhatók – ilyenkor dokkoló-állomásába kell helyezni a tábla PC-t.

A Fujitsu Siemens táblagépei a legszigorúbb biztonsági szabványok követelményeit is kielégítik. A rendszert és az adatokat strapabíró magnéziumház védi a napi használat során fellépő sérülésektől. Az öt hardvergombbal egyedi hozzáférési kód programozható, amelyet a felhasználónak mindig meg kell adnia a rendszer indításakor. A gyakrabban használt alkalmazások és a fontosabb gépjellemzők is a gombokkal indíthatók, illetve aktiválhatók. A digitális fényképek kezeléséhez beépített Smart kártyaolvasóval rendelkezik ezért a PCMCIA bővítő-hely más célokra használható. A gépen tárolt adatokat a tranzakciók biztonságát is garantáló TPM (Trusted Platform Module) szabvány védi az illetéktelen hozzáféréstől.

Kulcsszavak: pda Fujitsu Siemens

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59