Három rangos díj a Check Point biztonsági termékeinek

forrás Prim Online, 2005. február 22. 12:58
A Check Point Software Technologies bejelentette, hogy az SC Magazin a vállalat három biztonsági megoldását választotta a kategória legjobbjainak. A Check Point megoldásai a következő kategóriában bizonyultak kiválónak:
VPN-1/FireWall-1 Next Generation with Application Intelligence - Legjobb Tűzfal

VPN-1 Pro Next Generation with Application Intelligence – Legjobb Vállalati Biztonsági Megoldás
ZoneAlarm Security Suite – Legjobb SOHO Biztonsági Megoldás

A 2005-ös SC Magazin Global Awards Programra több mint 1000 biztonsági terméket, illetve szolgáltatást neveztek, 35 kategóriában. A legjobb tűzfalnak járó díjat a magazin olvasói által a világon minden tájáról beküldött szavazatok alapján ítélték oda, míg a legjobb vállalati biztonsági megoldásról, illetve a legjobb SOHO biztonsági megoldásról az SC Magazin egyesült államokbeli, illetve európai szakértőkből összeállított „testületei” döntöttek. A teljes lista a http://www.scawards.com/winners/2005.asp weboldalon tekinthető meg.

A VPN-1/FireWall-1 Next Generation with Application Intelligence, illetve a VPN-1 Pro felismerik a hálózati, illetve alkalmazás-szintű támadásokat, mielőtt azok kárt okozhatnának, illetve védelmet nyújtanak az internetes üzleti kommunikációhoz, a hálózati források számára a jogosulatlan hozzáférések ellen. A ZoneAlarm Security Suite egy átfogó, személyre szabott biztonsági megoldás, amely integrálja a tűzfal, illetve anti-vírus képességeket, a felismerést, személyes védelmet, e-mail biztonságot, tartalom és kommunikációs védelmet, illetve blokkolja a kéretlen e-maileket (spameket).

„A Check Point díjnyertes termékei Magyarországon is hozzáférhetőek; már megjelenésük óta kifejezetten népszerűek.” – nyilatkozta Hirsch Gábor, a DNS Hungária - a Check Point hazai disztribútorának - Security Sales Managere.

„A Check Point a Fortune 100-as listáján szereplő vállalatok mindegyikének, illetve több mint 30 millió háztartás, illetve kisvállalkozás számára nyújt biztonsági termékeket. Az SC Magazin által elnyert díjak továbbra is azt mutatják, hogy nagy hatással vagyunk a piacra” – mondta Carol Stone, a Check Point Software Technologies marketingért felelős alelnöke. „Több mint egy évtizede folyamatosan azért dolgozunk, hogy innovatív és intelligens biztonsági megoldásaink által továbbfejlődjön az iparág; és a jövőben továbbra is a legmagasabb fokú biztonsági szolgáltatásokat nyújtjuk a felhasználók számára.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50