Microsoft BizTalk Server 2004 - "Az év technológiája"

A Microsoft BizTalk Server 2004 nyerte el az InfoWorld magazin "Az év technológiája" díját

forrás Prim Online, 2005. február 23. 14:02
A Microsoft bejelentette, hogy a Windows Server Rendszer egyik alkotóeleme, a BizTalk Server 2004 elnyerte az InfoWorld magazin „Az év technológiája” díját a Vállalati Alkalmazások és Integráció kategóriában. Az elismerésben minden évben az a technológia részesül, amely a legnagyobb hatást képes gyakorolni az iparági vállalatok információ-technológiai stratégiájára, illetve az a termék, amely alapjában képes átformálni az informatika világát.
„Az innováció ütőkártyája a konszolidáció” – mondta Steve Fox, az InfoWorld főszerkesztője. „Az InfoWorld évente odaítélt díjának célja, hogy időről időre ráirányítsa a figyelmet a növekvő teljesítményű rendszerekre, a rugalmasabb tárolási lehetőségekre, az újabb és újabb lehetőségeket kínáló hálózatokra, és alkalmazásokra, a zökkenőmentes integrációra, az automatizált felügyeleti rendszerekre és a kifinomult biztonsági megoldásokra. A valódi nyertesek azonban nem maguk a győztesek, hanem azok a szervezetek, amelyek kiaknázzák az új technológiák által kínált lehetőségeket.”

BizTalk Server – a termék, melynek fejlesztését a vásárlók igényei vezérelték

A BizTalk Server első kiadásának megjelenése óta, a termék fejlesztéséért felelős csapat folyamatosan gyűjtötte a felhasználói visszajelzéseket a Microsoft és a versenytársak termékeit használóktól egyaránt. Ezek alapján megállapították, hogy az üzleti folyamatokat automatizáló vállalati integrációs megoldásokkal szemben alapvető elvárás a könnyű használat és az ellenőrizhetőség. A BizTalk Server folyamat vezérlő- és üzleti szabály motorja ehhez egyszerű és gazdaságos megoldás kínál.

BizTalk Server

A Windows Server Rendszer részét alkotó BizTalk Server 2004 segítségével a felhasználók képesek automatizálni a szervezeten belüli és azon túlnyúló, összetett üzleti folyamataikat, illetve alkalmazásokat;, üzleti partnereket, alkalmazottakat és hagyományos rendszereket kapcsolhatnak össze egymással.

Kulcsszavak: Microsoft szerverszoft

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50