A Fujitsu Siemens támogatja a Microsoft SQL Server 2005-öt

forrás Prim Online, 2006. február 15. 09:17
A Fujitsu Siemens bejelentette, hogy Primergy és Primequest szervercsaládjai teljes körűen támogatják a Microsoft adatbázis-kezelőjének legújabb változatát, az SQL Server 2005-öt.
Az ügyfelek számára az egyik legfontosabb újdonság, hogy a Fujitsu Siemens Computers Primequest rendszerének használata esetén a Microsoft SQL Server 2005 adatbázis-tükröző funkciója két másodpercen belül végrehajtja az adatbázis átállítását (failover). A végfelhasználó észre sem veszi, hogy probléma volt az adatbázissal. Ennek köszönhetően a Microsoft SQL Server 2005 és a Primequest kombinációja ideális választás a Windows környezetben futó, nagy adatterhelésű alkalmazások (pl. ERP, CRM és adattárház-megoldások) támogatására.

Az adatbázisrendszer meghibásodásakor a rendszer szinte azonnal helyreáll, az adatbázis-tükrözési funkciónak köszönhetően, amely 2 másodpercen belül garantálja az ismételt rendelkezésre állást. Említést érdemel, hogy a végfelhasználó eközben észre sem veszi a rendszerproblémát, hiszen egy pillanatra sem szakad meg a működés folytonossága. A rendszer másik figyelemreméltó jellemzője a dinamikus újraparticionálás, amely a rendszererőforrások (CPU-k, memória, IO-kártyák) hozzáadásával és eltávolításával támogatja a szerverkapacitások kiegyenlített terhelésű, rendelkezésre állási szükségleteknek megfelelő, hatékony kihasználását.

Az 1 TB központi memória címzésére képes új Primequest nagy teljesítményű platformot kínál a mySAP, a Microsoft SQL Server 2005 és a Windows Server 2003 futtatására.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50