A hazai piacon is megjelent a Paint Shop Pro 9-es változata

forrás Prim Online, 2005. március 16. 18:42
A Codra Kft., a Corel magyarországi forgalmazója a mai napon bejelentette, hogy a hazai piacon immár a Corel szoftverpalettáján megjelent a Paint Shop Pro 9-es változata.
A Jasc Software és a Corel egyesülése után a felhasználók számára új lehetőségek nyílnak a fényképszerkesztés, a grafikai illusztráció és a digitális képzőművészet területén.

A digitális fényképezőgépek dinamikus térnyerése szükségessé tette, hogy a felhasználók elrontott fényképeiket egy egyszerűen megtanulható és könnyen kezelhető szoftverrel a lehető legjobb minőségűre javítsák. Majd ezeket a szép képeket tovább díszítsék, nyomtassák, különböző effektusokkal átvarázsolják és továbbítsák ismerőseiknek, barátaiknak, rokonaiknak. A Paint Shop Pro automatikus fotójavítója segít az alap képkorrekciók elvégzésében, úgymint élesítés, világosítás stb. Mivel nem mindig van lehetőség a tökéletes fényviszonyok közötti fényképezésre, így a vakueffektusok segítségével javítani és korrigálni lehet a képeken.

A termék a hazai forgalmazó Codra Kft-nél működés közben kipróbálható, a cég szakemberei tanácsokkal, bemutatókkal segítik a szoftverrel ismerkedőket.
Kulcsszavak: Corel Codra

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14