IBM Virtuális Fejlesztési Központ független szoftverfejlesztőknek

forrás Prim Online, 2005. április 8. 19:07
Az IBM olyan technikai megoldásokat mutatott be, melyek az alkalmazások működtetése során időt és pénzt takarítanak meg a független szoftverfejlesztőknek.
A fejlesztők ebből kifolyólag magas szintű technikai támogatást, valamint ingyenes konzultációkat vehetnek igénybe, hogy a megoldásokat minél hamarabb kidolgozzák és alkalmazzák. Ezek IBM hardveren és szoftveren alapulnak, valamint nyitott technológiával, illetve Linux operációs rendszerrel futnak.

Az új technikai megoldások az IBM Virtuális Fejlesztési Központjában lesznek elérhetők, ahol hat hónapon keresztül ingyenes igényalapú rendszerfelépítési konzultációra, továbbá a technikai háttér és az e-mail szolgáltatás korlátlan használatára van lehetőség. Ezen források - az interneten keresztül történő - virtuális felajánlásával az IBM segíti a fejlesztők költségeinek racionalizálását, valamint az új alkalmazások használatával kapcsolatos termelékenység növelését. A fejlesztők távolról is hozzáférhetnek ezekhez az adatbázisokhoz, így bármikor, bárhol képesek a beüzemelési munkálatok elvégzésére - anélkül, hogy fejlesztési laboratóriumokba kellene utazgatni.

Ez a megnövelt támogatás válasz a fejlesztők azon igényére, hogy gyorsabban tudjanak megoldásokat kidolgozni az IBM nyitott technológiáját használva. A mai napig az IBM a Virtuális Fejlesztési Központján keresztül több mint 4000 üzleti partnerének tette lehetővé 1800-nál is több alkalmazás kifejlesztését és használatát. A kulcsfontosságú üzemeltetési projektek hozzáférést biztosítanak a J2EE-hez, modernizálási alkalmazásokhoz, és ágazat-specifikus megoldások kidolgozásához.

Mivel a független fejlesztők a munka kezdeti stádiumától a végső fázisokig jelen voltak, az erőforrások és a technikai szakértelem legszélesebb skálája áll rendelkezésükre a megoldások egyszerűsítése érdekében, hogy gyorsabban jussanak be a piacra.

Az IBM új technikai támogatási háttere - amelyhez a PartnerWorld Industry Network program keretében lehet hozzáférni -, tartalmazza az Igényalapú Rendszerfelépítési Konzultációt: a fejlesztők ezentúl igénybe vehetik ezeket az ingyenes konzultációkat, amelyek úgy kerültek kialakításra, hogy segítsék alkalmazásaik termelékenységét és jövedelmezőségét. E szolgáltatás segítségével az IBM rendszerfelépítési részlege részletes beszámolókat biztosít a fejlesztők részére az alkalmazásaikat illetően, bemutatva azt, hogyan lehet azokat az IBM legújabb szoftverébe, hardverébe, illetve fejlesztés alatt álló technológiáiba integrálni. Az IBM rendszerfelépítési részlege személyre szabott ajánlatokat biztosít a fejlesztőknek megoldásaik üzemeltetésére.

A hat hónapos, korlátlan e-mailen keresztüli technikai segítségnyújtási szolgáltatás felgyorsítja az IBM alkalmazott szoftverének, hardverének, a Linux és más operációs rendszerek megoldásfejlesztését, mindezt teljesen térítésmentesen. Ez a támogatási szolgáltatás - amely több mint 1200 dollárt ér - lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy szakirányú kérdéseikre választ kapjanak, ami jelentősen felgyorsítja a megoldásfejlesztést és a piaci bevezetést. E szolgáltatásnak köszönhetően a fejlesztők egy sereg ellenőrzéssel és integrációval kapcsolatos kérdésre kaphatnak választ órákon belül. Mindössze annyi a teendő, hogy e-mailt kell küldeni az IBM egyik technikai szakemberének.

Az állandó, heti hét napos, huszonnégy órás hozzáférésnek köszönhetően az új technikai kiegészítő csomag is hozzáférhető a Virtuális Fejlesztési Központban - amely egy online információs és üzemeltetési portál üzleti partnerek részére -, elősegítve azt, hogy megoldásaikat IBM technológiával is tudják használni. A csomagban található kiegészítők távolból is hozzáférhetők, így a fejlesztők bárhol, bármikor végrehajthatják a kívánt műveleteket, utazás nélkül. A termék online regisztrálása azonnali hozzáférést biztosít a fejlesztők számára a technikai támogatás mindhárom szintjén.

A fejlesztők a Virtuális Fejlesztési Központon keresztül bármikor igénybe vehetnek oktató tanfolyamokat, élő tanácsadást, online technikai támogatást, megoldási útmutatókat, ügyfél szimulációt, fórumokat stb.

Az új technikai kiegészítő csomag a fejlesztők számára elérhető az IBM PartnerWorld Industry Network programjában. További információk
Kulcsszavak: fejlesztés IBM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55