Oki Printing Solution: arculatváltás, multifunkciós készülékek, fókuszban a szoftver

Kovács Attila, 2005. május 27. 09:02
Átfogó, újabb mérföldkőnek számító lépésekkel várhatóan jelentősen erősíti a nyomtatott üzleti kommunikáció, a dokumentum-előállítás terén betöltött nemzetközi és hazai szerepét a japán Oki.
A május 26-án a hazai partnerek, felhasználók és a sajtó munkatársai részére Budapesten tartott monstre bemutató keretében Érdi-Krausz Gábor, a magyarországi kft. ügyvezető igazgatója és munkatársai számoltak be a legfontosabb változásokról.

Az OKI Systems Magyarország Kft. az Oki Electric globális újra-pozicionálása jegyében bevezeti az OKI Pinting Solutions márkaarculatot, amellyel a színes nyomtatók piacának feltörekvő márkájaként kívánja a vállalatot, annak piaci szerepét meghatározni. Az új arculat azt is jelenti, hogy az Oki minden olyan feladatra megoldást kínál, ahol dokumentum-előállításról van szó, mindezt egy olyan széles nyomtatási megoldásválasztékkal teszi, amelynek rugalmassága és adaptív jellege révén kívánja erősíteni pozícióit a nemzetközi versenyben.

Az Oki Printing Solutions tovább szélesíti termékportfolióját: belép a színes többfunkciós (MFP-k) eszközök piacára. A3-as és A4-es MFP (nyomtatás, faxolás, szkennelés, fénymásolás) készülékei (C5510 MFP, C5540 MFP, C9800 MFP) május végén kerülnek kiskereskedelmi forgalomba.

Az Oki stratégiai partnerkapcsolatra lépett a nyomdai és nagyvállalati felhasználásra szánt digitális képalkotási és nyomtatásfelügyeleti szoftvermegoldások vezető nemzetközi szállítójával, az EFI céggel. Ezáltal a az új és megújított készülékek mindegyike tartalmazza az EFI Fiery rendszerszoftverét és 6-7 különböző funkciójú meghajtó programcsomagot. Az Oki nyomtatóiban a biztonság és felső fokú nyomtatási minőség mellett tehát a szoftverrel kiváltott funkciók gazdagsága (pl. a sablonkezelő Template Manager stb) is jellemző lesz.

A fényképhű képeket, ábrákat készítő új C3000 és C5000 típusú készülékek, illetve a most először megjelenő csúcskategóriás színes A3-as termékek akár grafikus stúdiók igényeit is képesek kielégíteni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50