Konica Minolta bizhub C450

Kiss Ádám Zoltán, 2005. június 9. 20:31
A Konica Minolta újabb színes digitális dokumentumkezelő rendszerrel lépett a piacra, a bizhub C450 egy olyan színes multifunkciós berendezés, mely alacsony költségek mellett színesben nyomtat és másol, szkennel, tehát átveheti a fekete-fehér másolók vagy nyomtatók helyét az irodában.
A Konica Minolta bizhub C450 dokumentumkezelő a modern színes nyomdai technológiát egyesíti a fekete-fehér digitális nyomtató-másoló technológiával: színesben és fekete-fehérben nyomtat, másol, szkennel és e-mailt küld.

A jól ismert Crown technológiára épülő új Konica Minolta Emperon nyomtatási technológiának köszönhetően nagymértékben javult a színminőség és a sebesség. Az új berendezés fekete-fehérben 45 lap/perces, színesben 35 lap/perces sebességgel nyomtat és másol. A gép fekete-fehér lapköltsége megegyezik egy korszerű fekete-fehér digitális nyomtató-másoló rendszer költségével, ezenkívül terhelhetősége is azonos a fekete-fehér társaival.

A Konica Minolta bizhub C450 egy 600 MHz-es processzorral és egy 40 GB-os merevlemezzel van felszerelve. Nyomtatási memóriája 1024 MB. A négyszínű tandem nyomtatóműnek és a Konica Minolta jóminőségű polimerizált festékének, a Simitrinek köszönhető a nyomatok minősége. A Simitri kémiai úton előállított, gömbszemcsés festék, a szemcsék egyaránt 6,5 mikron méretűek, amelyek a viaszt is tartalmazzák, így nincs szükség olajozó egységre a nyomtatáshoz. Ez a speciális toner kitűnő képminőséget tesz lehetővé. Nem csak a vonalak és kis karakterek nyomtatásánál érhetünk el jó minőséget, hanem a fényképek és illusztrációk nyomtatásakor is.

Az bizhub C450 alapgép papírkapacitása 900 lap, amely kiegészítőkkel akár 3400 lapra is bővíthető. A gép 64 - 256 g/m2 súlyú papírt képes kezelni, és minimum A5, maximum A3 kifutó méret nyomtatására/másolására alkalmas. A standard automatikus eredeti adagoló és az automatikus duplex egységgel lehetőség van kétoldalas nyomtatásra és másolásra, akár A3 méretben, 256 g/m2 súlyú papír esetén is. Az opciós finisher a lapokat rendezi, félbehajtja, tűzi, lyukasztja, segítségével brosúra, füzet előállítása is lehetséges. A Konica Minolta bizhub C450 a szkennelési funkció segítségével 38 lap/perces archiváló rendszerként is alkalmazható. Az automatikusan beszkennelt lapokat a gép szabadon választott e-mail címre továbbítja, vagy FTP szerverre tölti le JPEG, TIFF, PDF illetve tömörített PDF formátumban.

Fontosabb tulajdonságok - bizhub C350

Max. 35 lap/perc színes nyomtatási/másolási sebesség

Max. 45 lap/perc fekete-fehér nyomtatási/másolási sebesség

Max. A3 kifutó papírméret

Standard automatikus duplex egység

Duplex nyomtatás, másolás akár A3-as méretben vastag papírra is

E-mail, FTP, TWAIN szkennelés

Korszerű, polimerizált festék használata

Ingyenes online tesztnyomtatási lehetőség

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36