Tervezési nívódíjat kapott a Dell három terméke

OTS - Cégvonal, 2005. július 7. 11:20
A Dell Axim X50v kézi számítógépe, az 540-es fotóprinter, valamint a Dell USB funkcióval ellátott multimédiás klaviatúrája megkapta a Vörös Pont tervezési nívódíjat (Red Dot Product Design Excellence Awards).
A Red Dot nívódíjat évente ítéli oda az észak-rajna-vesztfáliai tervezési intézet. A termékeket három kategóriában minősítik: terméktervezés, kommunikációs tervezés és koncepciótervezés. A versenyben negyven ország több mint négyezer terméke vett részt.

A Dell Axim X50v kézi számítógép, a Dell Photo Printer 540, valamint a Dell USB Enhanced Multimedia Keyboard innovációs, tervezési, tartóssági és minőségi szempontok mérlegelése alapján nyerte el a díjat.

A Dell az M3 Design közreműködését vette igénybe a legújabb PDA technológiát alkalmazó, vékony kétcsatlakozós kézi számítógép kifejlesztéséhez. Az Axim X50v 3,7 colos VGA képernyővel rendelkezik, amelynek a felbontása elérheti a hagyományos QVGA kézi készülékekének akár négyszeresét is. Kiváló használhatósága alkalmassá teszi webes böngészésre, internetes játékokra, fotók megtekintésére és video lejátszásra is.

A Dell Photo Printer 540 a termikus festékszórás elvét alkalmazza magas minőségű kópiák előállításához kevesebb mint hatvan másodperc alatt. (Az aktuális printelési sebesség a felhasználási módtól függ.) A keskeny hordozható kivitelű printer egyaránt alkalmas fekete-fehér, valamint színes lenyomatok előállítására egy kapcsoló átváltásával. A Dell a Herbst LaZar Bell Inc., nemzetközi terméktervező és tanácsadó vállalat közreműködését vette igénybe a Dell Photo Printer 540 megjelenésének és formájának kialakításához.

A Dell USB Enhanced Multimedia Keyboard beviteli eszköz kialakítása a minimalizált pengetervezési elvet tükrözi és a lehető legnagyobb komfortérzetet, valamint használati hatékonyságot biztosítja. A holland C-10 terméktervező és tanácsadó cég közreműködésével kialakított formájú klaviatúra a Dell OptiPlex vállalati számítógépek és a Dell Dimension személyi számítógépek, valamint a Dell Precision munkaállomások tartozékaként kerül értékesítésre.
Kulcsszavak: Dell printer pda díj

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14