T-Online Magyarország: ADSL egy-két nap alatt

Új lakossági és vállalati ADSL-csomagok

forrás Prim Online, 2005. szeptember 1. 11:20
Augusztus 22-től új ADSL-kínálattal lépett piacra a T-Online Magyarország. Az Indulócsomag segítségével az ADSL-szolgáltatás optimális esetben akár 1-2 nap alatt is létesíthető lesz, s megjelent az ajánlatok között a kisvállalkozások számára is elérhető, gyors és gazdaságos ADSL Eco csomag.
A májusban bevezetett lakossági ADSL-csomagok szétváltak, a kínálat az ADSL-modemet is tartalmazó Indulócsomaggal egészült ki, amelynek segítségével új internet-előfizetését bárki saját maga telepítheti otthonában. Ennek köszönhetően a lakossági ADSL-szolgáltatások árai átlagosan 5-8%-kal csökkentek, mivel a szerelői munka és kiszállás, valamint az ügyintézés díját a jövőben az ADSL-árak már nem tartalmazzák. A T-Online most bevezetésre került új konstrukciója külföldön már elterjedt és népszerű megoldás, segítségével az ADSL-szolgáltatás optimális esetben akár 1-2 nap alatt is létesíthető lesz. A modell a keskenysávú kapcsolatok terén itthon sem ismeretlen, hiszen a modemes felhasználók eddig is saját maguk installálták az internethasználathoz szükséges modemet. Változik a cég vállalati ADSL-kínálata is, augusztus 22-től megjelent az ajánlatok között a kisvállalkozások számára is elérhető, gyors és gazdaságos ADSL Eco csomag.

Az új kínálat bevezetésével egy időben, a lakossági ADSL-csomagok esetében augusztus 22-től visszavonásig tartó akciót is hirdet a T-Online, amelynek lényege, hogy az év végéig fél áron érhetők el a szolgáltatások. Online megrendelés esetén a T-Online további kedvezményként az első két hónap havidíjából havi bruttó 2500 Ft-ot elenged, így az új ADSL Start csomagra előfizetők esetében például lehetséges, hogy az első két hónapban a számla mindössze 495 Ft legyen, majd ezt követően az év végéig 2995 Ft-ot fizessenek.

A kínálatban megjelenő Indulócsomag tartalmazza az internetkapcsolathoz szükséges ADSL-modemet és a kapcsolódó eszközöket, illetve a minden részletre kiterjedő útmutatót, amelynek segítségével egyszerűen és könnyedén bárki elvégezheti a csatlakoztatást, a szerelés költsége épp ezért a díjban nem jelenik meg. A csomag egyszeri díja most 5900Ft, a benne található eszközök és a modem pedig azonnal az előfizető tulajdonába kerülnek.

Az új szolgáltatások másik fontos előnye a gyorsaság és a kényelem, hiszen az előfizetők a könnyű telepítés miatt hamarabb hozzáférhetnek a világhálóhoz, ráadásul szabadnapot sem kell kivenniük, vagy a szerelővel való találkozót megszervezniük. Így a jövőben az eddigi átlagosan 2 hetes várakozási, kiépítési idő helyett optimális esetben akár 1-2 munkanapon belül létesülhet az internetkapcsolat.

Azok számára, akik nem kívánják saját maguk telepíteni a csomagot, továbbra is igénybe vehető a szerelő segítsége, mivel ez a jövőben külön szolgáltatás, így külön díj ellenében rendelhetik meg, melyről többek között a T-Online portálon tájékozódhatnak.

A lakossági csomagok mellett az üzleti ADSL-kínálat is változott. Az új, alacsony havidíjas ADSL Eco csomag megfelelő lépcsőfok a kezdő és gazdaságos vállalati internetezéshez is, hiszen szélessávú, minőségi internet-hozzáférést biztosít nagyon kedvező áron: a bevezetési akcióban augusztus 22-től az akció visszavonásáig havi nettó 6900 forintért.

Bővül az ADSL Profi csomag terméktartalma is ezentúl a havidíj tartalmazza a domainszolgáltatás, a T-Online Internet Biztonság és az MS XP Professional szoftvercsomag árát is. A szolgáltatásra augusztus 22-től az akció visszavonásáig nettó 1000 forintos havidíjkedvezménnyel lehet előfizetni, és ez az akciós ár a szerződésben vállalt hűségidő (1 vagy 2 év) teljes időtartamára érvényes marad.
Kulcsszavak: ADSL T-Online

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50