"Mozi a dobozban"

forrás Prim Online, 2005. szeptember 2. 16:35
Az Epson házimozirendszer-kínálatának legújabb darabja, a berlini IFA kiállításon bemutatott EMP-TWD1 tartalmazza a DVD-lejátszót, a surround rendszert és a kivetítőt. Ez az eszköz kristálytiszta képet ad az Epson 3LCD-technológiájának 5. generációja segítségével. Az integrált DVD-lejátszó és a JVC hangrendszer egészítik ki a kombinált berendezést.
A dolog haszna: nincs szükség nagy helyiségre. Egy 1,2 m széles képet már másfél méter távolságból kivetíthetünk. Az új Epson EMP-TWD1 a plazmát és az LCD képernyőt ebből a szempontból is megelőzi.

Minden Epson házimoziprojektor magában foglal egy olyan lencse-helyzetváltoztatási funkciót, amely tökéletes képet ad akkor is, ha a projektor nem középre került. A vízszintes és függőleges képeltolási funkciónak köszönhetően nincs képtorzulás. A színes és fekete-fehér képek kiváló megjelenítésére szolgáló integrált moziszűrők koronázzák meg a "moziérzést". Az Epson EMP-TWD1 surround hi-fi rendszerként is alkalmazható, amikor nem filmet nézünk. A kisméretű Epson készülék integrálható nagyobb rendszerekbe, valamint csatlakoztatható külső erősítőhöz, játékkonzolokhoz, videófelvevőhöz vagy S (Y/C) videóhoz.

Ezen túlmenően használhatjuk diavetítőként is, és közvetlenül a CD-ről nézhetjük vele a nyaralási képeket. Így a készülék a házi multimédiás rendszer központi eszköze lesz a barátokkal, családdal töltött órák számára. A készülék csupán 7 kg, ezáltal könnyű szállítani, installálása és szétszerelése egyszerű és gyors. Az Epson EMP-TWD1 közvetlenül csatlakoztatható DVB-T-hez (Digital Video Broadcasting-Terrestrial - földi digitális műsorszórás) vagy szatellit vevőkészülékhez.

Az Epson EMP-TWD1 2005 szeptemberétől kapható az üzletekben, ára mindössze 345 000 Ft.
Kulcsszavak: Epson házimozi

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50