Websense webszűrő Network Engines célhardvereken

Kovács Attila, 2005. szeptember 12. 11:20
A Websense Enterprise rendszer és a Websense Web Security Suite szoftver teljes mértékben beépül a Network Engines NS Series Security nevű célhardvereibe.
A Websense webszűrő szoftver segítséget nyújt a cégek és alkalmazottak megvédésében az egyre növekvő belső és külső online fenyegetésekkel szemben. A Websense Enterprise és a Websense Web Security Suites integrálása Network Engines ügyfelei számára az internetbiztonság egy további védőrétegét biztosítja a kémprogramok, rosszindulatú mobilkódok, jelszóhalászok, azonnali üzenetküldés csatolt fájljai és más webalapú fenyegetések mérséklésére. A Websense szoftver az internetes tartalmak több mint 90 kategóriáját nyújtja, több mint 50 nyelven, a cégek számára lehetővé téve, hogy rendkívül rugalmas internet-használati házirendet alakítsanak ki alkalmazottaik számára.

A Websense szoftver elérhető a Microsoft ISA Server 2004 által működtetett NS6200, NS6300 és NS6400 eszközökkel, lehetővé téve a skálázhatóságot. Az NS6200 multifunkciós biztonsági platform az első olyan Network Engines eszköz, amely támogatja a Websense szoftvert. Az NS6200-at a maximum 100 felhasználóval működő kis cégek és fiókirodák számára tervezték. Az NS6300 átfogó biztonságot nyújt a közepes méretű vállalkozások számára. Az NS6400 pedig nagyvállalatok számára készült, és a legmagasabb teljesítményi elvárásoknak megfelelve, egyetlen eszköz akár 1000 felhasználót is támogathat.

Steve Brown, a Microsoft biztonsági, üzleti és technológiai részlegének gyártási igazgatója szerint: "A Websense szoftver és a Network Engines NS Series Security Appliance ötvözése hozzájárul egy rendkívül rugalmas és sokrétű biztonsági megoldáshoz, amely a cégek segítségére lehet az állandóan változó fenyegetésekkel szembeni harcban."

"Azzal, hogy a Websense szoftver a Network Engines NS Series Security célhardvereken is elérhető, lehetővé válik, hogy fejlett, sokrétű internet-biztonsági megoldást kínáljunk ügyfeleinknek, mindezt az integrált megoldások egyszerű installálásával és használatával ötvözve" - mondta el Leo Cole, a Websense marketingért felelős alelnöke.
Kulcsszavak: Websense

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Telefonunk biztonsága a személyes biztonságunk

Az okostelefonok óriási segítséget jelentenek a hétköznapokban, és a munkától kezdve a szórakozáson át a pénzügyekig mindent intézhetünk rajtuk. Ezzel együtt azonban komoly veszélynek is kitehetjük magunkat – már ha nem figyelünk arra, hogy óvjuk a személyes adatainkat, és illetéktelenek ne férhessenek hozzá készülékünkhöz. Az alábbiak figyelembevételével nemcsak eszközünktől, hanem személyes adatainktól is távol tarthatunk másokat.

2024. május 11. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36