Trend Micro: új online vírusvédelmi megoldás szolgáltatók és vállalatok ügyfelei számára

forrás Prim Online, 2005. szeptember 13. 10:34
A Trend Micro bejelentette a Trend Micro Housecall Server Edition v6.1 elérhetőségét. A termék a Trend Micro online fenyegetésfelismerő és -eltávolító szoftverének legfrissebb verziója, amely lehetővé teszi a szolgáltatók és vállalatok számára, hogy online ügyfeleik részére nagyobb biztonságot nyújtsanak kisebb fenntartási költségek mellett.
A Trend Micro Housecall Server Edition v6.1 megnövelt biztonságot tesz lehetővé, melyet a napjainkban egyre jobban elterjedő e-kereskedelem, az elektronikus banki szolgáltatások és más online tevékenységek igényelnek. A fogyasztók weben keresztül érhetik el a terméket, mely előzetes szoftvertelepítés nélkül használható. A Housecall elősegíti a vírusok, kémprogramok, billentyűzetnaplózók, valamint a személyazonosság-lopásra és online csalásokra használható rosszindulatú eszközök okozta kockázat csökkentését. Az új verzió több újdonságot is tartalmaz, például képes a kém- és hirdetőprogramok felismerésére és eltávolítására, a Security Scan funkció révén pedig azonosítja a hiányzó biztonsági javításokat és egyéb sebezhetőségeket - mindezt egy megújult, könnyebben kezelhető felületen.

A Housecall Server Edition saját webhelyen történő működtetésével a szolgáltatók minimálisra csökkenthetik a rosszindulatú kódokkal kapcsolatos ügyfélszolgálati hívások számát, visszaszorítva ezzel a rosszindulatú kódok okozta fenntartási költségeket. A szolgáltatók híváskezelői és szakértő munkatársai távolról is figyelhetik a diagnosztika eredményeit és azonosíthatják a sebezhetőségeket, függetlenül attól, hogy az ügyfél rendelkezik-e telepített vírusvédelmi szoftverrel, vagy sem. Ezek az előnyök különösen fontosak a nagy felhasználó- vagy ügyfélbázissal rendelkező szervezetek, például az egyetemek, bankok és kormányzati szervezetek számára.

A Trend Micro Housecall Server Edition v6.1 már elérhető. Az európai nyelvek támogatása a 2005 negyedik negyedévében megjelenő következő verzióban lesz elérhető.

A Housecall Server Edition további díj ellenében a Trend Micro üzemeltetésében is hozzáférhető. Ez a változat lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy gyorsan, telepítési, karbantartási és sávszélességgel kapcsolatos költségek nélkül vezessék be a Housecall szolgáltatást.
Kulcsszavak: security Trend Micro

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36