A Spy Sweeper megelőzte az összes jelentős kémprogram-védelmi megoldást

forrás Prim Online, 2005. szeptember 23. 12:40
A kémprogramok elleni védelemben, a kezelhetőségben és a terméktámogatásban, semmi sem győzi le a Spy Sweeper 4.0-t, ezt első osztályú kémprogram elhárítót, melyet a „TopTenREVIEWS Gold Award”-dal jutalmaztunk. – olvasható a népszerű TopTenReviews.com összehasonlító portál kémprogramokról szóló vizsgálatának összesítőjében.
A Webroot-nak e teljes körű kémprogram elhárító ügynöke intelligens, páratlan felismerő képességgel, modern tulajdonságokkal és a több-felhasználós rendszerekhez nyújtott lehetőséggel rendelkezik. Intuitív kezelőfelülete, kezdők számára is gyorsan megtanulható és használatba vehető.

Tekintsük át röviden milyen szempontokat vettek figyelembe az összehasonlító elemzéskor.

Tulajdonságok: ■■■■

Annak ellenére, hogy eddig is felsőkategóriás termék volt, a Spy Sweeper még több lehetőséget nyújt a 4.0-s verziójában, nagyobb szabadságot, kényelmet és rugalmasságot adván a felhasználónak a kémprogram-védelem területén. Egyik ilyen fejlesztés az időzítő varázsló, amely lépésről lépésre végigvezet az időzített keresések beállításán – így a számítógép akár felhasználói jelenlét nélkül is képes a kémprogramok utáni keresésre.

A 4.0-s verzió rendelkezik egy automatikusan frissítéssel, ezáltal a program folyamatosan fel van készítve a legújabb kémprogramok fenyegetéseire. Sőt, néhány megelőző funkciót is beleépítettek, így akadályozva meg egyes kémprogramok rendszerbe kerülését

Kémprogram vagy reklámprogram felfedezésekor a Spy Sweeper egy rövid leírást és egy fenyegetettség jelzőt mutat az adott veszélyről, majd felajánlja lehetőségként, hogy megtartsa, törölje, vagy karanténba helyezze azt. Egy nyomógomb segítségével további információk jeleníthetők meg bizonyos kémprogramokról és reklámprogramokról – elősegítve ezzel a leghelyesebb döntést a kémprogram eltávolításával kapcsolatban.

Hatékonyság: ■■■■

A Spy Sweeper 4.0 hatékonyabb, mint az eddigi verziók, lehetőséget biztosítva még a nehezen eltávolítható, szívós kémprogramok ellen is. A tesztelt kémprogramok és reklámprogramok közel 100 százalékát eltávolította; az óriási adatbázisa a ma létezők közt a legnagyobb.

Könnyű kezelhetőség: ■■■■

A Spy Sweeper által használt kezelőfelület a vizsgáltak közt a legintuitívabb és leginkább felhasználóbarát, ezáltal kezdő és haladó felhasználók számára is tökéletes.

A program jelzi, ha talál egy kémprogram fenyegetést, kiírja a fenyegetettség fokát, valamint felajánlja a lehetséges tevékenységeket – így soha nem látott módon leegyszerűsíti a kártékony és veszélyes kémprogramok eltávolítását.

Testreszabhatóság:
■■■■

A Spy Sweeper 4.0 lehetőséget biztosít arra, hogy egy számítógépen több felhasználó is testre szabja a maga számára a programot és az időzítéseket.

Néhány további beállítási lehetőség: megszabható, hogy a számítógép mely részein történjen a keresés, megakadályozható, hogy a kémprogramok megváltoztassák az internet beállításokat, valamint kijelölhető néhány alkalmazás, amelyeket semmilyen körülmény között nem távolít el a program.

A telepítés egyszerűsége: ■■■■

A Spy Sweeper-t könnyű üzembe helyezni; egy gyors letöltés után a telepítés automatikus elindul. A frissítések is ilyen egyszerűek.

Súgó/támogatás: ■■■■

A Webroot egy beépített súgóval támogatja a Spy Sweeper-t, ezen kívül van online GYIK és e-mail-es segítségnyújtás és egyike azon kevés gyártóknak, melyek ingyenes telefonos segítséget nyújtanak.

A Spy Sweeper támogatottságában legjobb a gyártó által kifejlesztett új ügyfél szerviz központ, amelyhez elegendő munkatárssal rendelkeznek, így gyorsan tudnak válaszolni az elektronikus levelekre, valamint a legtöbb telefonos kérésre is azonnal reagálni tudnak – nem 30 perccel, vagy akár egy órával később, mint némely más szoftvergyártó.

Összefoglalva:

A Webroot a 4.0-s verziójú Spy Sweeper kiadásával, valamint az első osztályú támogatás nyújtására irányuló nagy lépések megtételével ez a termék kategóriájának vezetője lett. Az egyszerűen használható kinézete, az innovatív lehetőségei, és az egyik legjobb kémprogram felismerője miatt nem lehet ennél jobb kémprogram védelmet találni… a Spy Sweeper egyszerűen a legjobb.

Kulcsszavak: Webroot security vírus

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55