Integrálja hálózatfelügyeleti megoldásait a CA

forrás Prim Online, 2005. október 13. 17:18
Integrálja az eHealth és a Spectrum hálózatfelügyeleti megoldásait a Computer Associates. Ezzel a megoldással a korábbinál is proaktívabb módon biztosíthatók az elvárt kritikus szolgáltatási szintek a bonyolult hálózati környezetekben.
A bejelentés újabb lépés azon az úton, hogy a CA a 2005 júniusában megvásárolt Concord Communications (illetve az Aprisma Management Technologies leányvállalat) termékeinek integrálásával olyan átfogó hiba- és teljesítményfelügyelő megoldást hozzon létre, amely kiegészíti a CA Unicenter rendszerének hálózat- és rendszerfelügyeleti szolgáltatásait. A bejelentésre az eHealth és a Spectrum rendszer használói számára Bostonban megrendezett INSIGHT2005 konferencián került sor.

A két termék integrálása a következő előnyöket nyújtja:

  • A eHealth rendszer automatikusan felismeri a Spectrum rendszer által felügyelt hálózati eszközöket, így nincs szükség a konfigurációs adatok újbóli bevitelére és folyamatos frissítésére.
  • A Spectrum rendszer OneClick topológianézetén keresztül elérhetők az eHealth rendszer jelentései valós idejű és a trendeket is jelző nézetben. Így gyorsan megállapítható bármely felügyelt eszköz állapota, és a hibakereséshez részletes előzményadatok kérhetők le.
  • A Spectrum rendszer OneClick felhasználói felületéről közvetlenül megtekinthetők az eHealth Live Health figyelmeztetései, amelyek segítségével csökkenthető a hálózati problémák száma, illetve átlagos javítási ideje. Ezek azok a figyelmeztetések, amelyek az adott időpillanatban még nem okoznak hibát, de arra utalnak, hogy később, amennyiben nem történik intézkedés, akkor hiba fog fellépni.
Kulcsszavak: hálózat CA

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50