InfoWorld Review díj a Novell személyazonosság-kezelő megoldásának

forrás Prim Online, 2005. október 20. 17:10
A Novell Identity Manager kapta a legmagasabb pontszámot az InfoWorld főbb személyazonosság-kezelő termékeket áttekintő széles körű vizsgálatában.
Az InfoWorld a Courion, az IBM, a Microsoft, a Novell, a Sun és a Thor személyazonosság-kezelő megoldásait vizsgálta és hasonlította össze. Az összehasonlítás során mindegyik terméken végrehajtottak egy közös üzleti háttéren és szimulált alkalmazotti életcikluson alapuló személyazonosság-kezelési feladatsort. A Novell következetesen kiemelkedő értékelést kapott minden vizsgált szempontból (felügyelet, integráció, konfigurálhatóság, kohézió és érték). Az áttekintés szerint a Novell Identity Manager több előnye is megmutatkozott a teszt során, mint például a sokoldalú grafikus munkafolyamat kezelő és tervező eszközök, valamint a felhasználói felület, amelyik "valószínűleg a
legintuitívabb a mezőnyben".

"A felügyelettől a jelentések készítéséig a Novell Identity Manager bizonyult a legkönnyebben használható megoldások egyikének a mezőnyben" - olvasható az InfoWorld cikkében. "A Novell jelentős előnnyel rendelkezik a felhasználói felület terén. Valójában már korábban is jó benyomást tett ránk a Novell megoldása, pedig akkor még nem is láttuk a Designer összetevőt. A Designer használata lenyűgöző érzéssel tölti el a Novell megoldásának felhasználóit, amelyet a többi termékben nem találtunk meg" - tette hozzá az InfoWorld.

Az áttekintés kiemeli, hogy a Novell Identity Manager és az eDirectory hogyan köti össze a különböző rendszerekből származó adatokat, nagyobb rugalmasságot és részletességet biztosítva a versenytársak megoldásainál. Az elemzés azt is hangsúlyozza, hogy a Designer for Identity Manager egy Eclipse-alapú vizuális fejlesztőeszköz, amely lehetőséget biztosít a konfigurálás nagy részének szimulált környezetben való elvégzésére. Ez lehetővé teszi, hogy a rendszergazdák minden eshetőségre felkészülő "mi lenne, ha" forgatókönyveket teszteljenek a beüzemelés előtt, és személyazonossági tervezetet készítsenek.
Kulcsszavak: díj Novell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59