Új Menedzselt Frissítési szolgáltatás az AVG Antivírusban

forrás Prim Online, 2005. december 15. 09:09
A 25%-ban az Intel által is jegyzett Grisoft az AVG Antivírus fejlesztője, új technológiát jelentett be népszerű vírusvédelmi programjai frissítéséhez. Az eljárás lényege, hogy a frissítések ezentúl nemcsak a felhasználó által kezdeményezhetők, hanem a Grisoft „Menedzselt Frissítés” szolgáltatása segítségével a frissítés kiadása pillanatában letöltődhetnek a felhasználók számítógépeire.
A frissítés indítását a Grisoft erre a célra kialakított rendszerei végzik el, amelynek hatására szolgáltatást igénybevevő gépek azonnal megkezdhetik a letöltést. Ennek az új megoldásnak az alkalmazása gyakorlatilag teljesen megszünteti azt a kritikus időszakot, amely a frissítések a Grisoft általi kiadása és annak a felhasználó általi letöltése között telik el. Ez a jelenleg megszokott ütemezett (időzített) frissítések esetében akár több óra is lehet. Ennek az időnek a lerövidítése azért nagyon fontos mert ebben az időszakban a számítógép még védtelen az új károkozók ellen.

Az AVG Antivírus frissítéseinek gyors és zavartalan letöltését több mint 16.000 db nagy hibatűrésű szerver biztosítja szerte a világon. Ez garantálja azt, hogy a szolgáltatás népszerűsége miatti, a frissítések kiadásakor jelentkező nagyszámú egyidejű letöltés által generált lökésszerű terhelések nem fognak fennakadásokat okozni. Az új Menedzselt Frissítési szolgáltatás mellett továbbra is elérhetőek a korábban már megszokott időzített és manuális frissítési módszerek is. Az új szolgáltatás az AVG ingyenesen letölthető távfelügyeleti programja segítségével tudja biztosítani ezt a magasabb szintű védelmet a hálózati munkaállomások és kiszolgálók számára.
Kulcsszavak: security vírus Grisoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55