Magasabb biztonsági fokozatba kapcsolt az Albacomp Rt.

forrás Prim Online, 2005. december 20. 12:26
Az idén 20 éves Albacomp Rt., a magyarországi informatikai piac egyik vezető vállalata továbbfejlesztette az UHU Linux Kft.-vel közösen kifejlesztett, vállalati levelező szerverek védelmét szolgáló integrált hardver- és szoftver megoldását, a Styx Mail Filtert.
Az új Styx Professional család a CA-val, a világ egyik vezető rendszerfelügyeleti szoftvereket fejlesztő cégével kötött stratégiai partnerségi megállapodás értelmében CA keresőmotorral működik. A megállapodás értelmében az Albacomp a CA rendszerfelügyeleti, IT-biztonság felügyeleti és adattárolás felügyeleti termékcsaládjainak értékesítési, implementációs és támogatási tevékenységét is ellátja.

A CA keresőmotort használó második generációs Styx Professional család a korábbi Styx verziókat váltja fel, és több változatban – 21-150, 150-500 és 500+ felhasználószámú verziókban – érhető el. A Styx Professional egyaránt lefedi a kis vállalkozások, illetve az országos hálózattal rendelkező nagyvállalkozások, intézmények igényeit is: a termékcsalád a felhasználó vállalat méretétől függetlenül minimálisra csökkenti a vírusok és a levélszemét által okozott közvetlen és közvetett kárt. A Styx Professional család elérhető a központi közbeszerzés keretei közt, így a központi költségvetésből gazdálkodó szervezetek is egyszerűen megrendelhetik.

A CA-val kötött megállapodás értelmében az Albacomp a CA rendszerfelügyeleti, IT-biztonság felügyeleti és adattárolás felügyeleti termékcsaládjainak értékesítési, implementációs és támogatási tevékenységét látja el. Az Albacomp egyúttal megszerezte a CA legmagasabb szintű, Premier Enterprise Solution Provider Partner minősítését is.

Kulcsszavak: CA security Albacomp

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50