CA r8: átfogó védelem vállalatoknak

forrás Prim Online, 2006. január 31. 11:01
A CA Integrated Threat Management r8 megoldása átfogó, skálázható védelmet nyújt a rosszindulatú programok, a kémszoftverek, a magukat is és más veszélyes szoftvereket elrejteni képes úgynevezett "rootkitek", a kombinált fenyegetések és a vállalatokat veszélyeztető többi kártékony kód ellen.
A CA integrált r8-as verziójú megoldása központi webes konzol segítségével egyesíti a CA kémprogramok elleni "PestPatrol Anti-Spyware Corporate Edition" és a CA Antivirus új változatait, így a rendszergazdák a hálózat bármely pontjáról azonosíthatják és semlegesíthetik a fenyegetéseket.

"Nem kell többféle megoldást és számos szakembert bevetnünk a vírusok és a kémszoftverek elleni harcban, és a többféle biztonsági megoldás frissítésével járó bonyodalmakat is elfelejthetjük - ma már csak egyetlen munkatársunk gondoskodik a több mint 5000 node-ból álló teljes hálózat biztonságáról" - nyilatkozta Chuck Slenker, New England egyik legnagyobb egészségügyi központja, a Hartford Hospital rendszermérnöke. "A kritikus rendszereinket teljes körűen védő CA Integrated Threat Management r8 több mint 10 százalékkal csökkentette üzemeltetési költségeinket."

A CA Integrated Threat Management r8 új fenyegetés észlelésekor automatikusan riasztja a biztonsági technikusokat. Hetvenötféle részletes grafikus jelentés - köztük "Top 10" vírus- és spyware-lista - segíti a biztonsági csapatokat a problémák gyors izolálásában és az állandóan változó veszélyek kezelésében.

A rendszergazdák egyszerűen, automatikusan frissíthetik rendszereik védelmét a szükséges új verziókkal, patchekkel, vírusdefiníciókkal és fájlokkal. A frissítéseket üzleti szükségletek szerint fontossági sorrendbe állítva, eltérő frissítési módszereket alkalmazhatnak a vállalat különböző pontjain. Ezeken felül:

  • Továbbfejlesztett felhasználói felület, amely valós idejű képet ad a nagyvállalati számítástechnikai eszközökről, és fejlett kémszoftver-észlelést és eltávolítást biztosít;
  • Automatikus, a hálózati kommunikációt minimálisan terhelő vírusdefiníció-frissítés a legújabb fenyegetések elleni gyors védelemhez minden végfelhasználói gépre;
  • Új "phone home" szolgáltatás segít ellenőrizni, hogy valamennyi asztali gépnél megtörtént-e a frissítés: lehetővé teszi, hogy a PC-k egy központi felügyeleti konzolra közvetítsék aktuális státusukat.

A CA Integrated Threat Management támogatja a Cisco által elindított Network Admission Control (NAC) ágazati kezdeményezést, amely a hálózati infrastruktúra segítségével érvényesíti a biztonsági szabályzatot a hálózatra csatlakozó összes erőforráson. A rendszergazdák a Unicenter automatikus szoftver elosztó megoldása az ún. "Software Delivery", a Microsoft SMS és más szállítóktól beszerzett egyéb megoldások segítségével is telepíthetik a CA Integrated Threat Management r8 megoldást.

A CA Integrated Threat Management r8 megoldást a CA biztonsági tanácsadócsapata (CA Security Advisor Team) támogatja. A biztonsági csapat által üzemeltetett globális hálózat gyorsreagáló központjaiban a nap 24 órájában hozzáértő biztonsági kutatók és képesített támogatási szakemberek azonosítják és izolálják a legújabb vírusokat, rosszindulatú programokat, kémszoftvereket és sérülési veszélyeket.
Kulcsszavak: security CA

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50