Promise háttértárolók az Axico Kft.-től

Kovács Attila, 2006. február 2. 17:04
Február 2-án, Budapesten sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a tajvani (gyártás)-amerikai (tervezés) Promise Technology vállalat teljes termékskálájának hazai forgalmazását disztribútori funkcióban megkezdi az Axico Kft. A támogatási és szerviz szolgáltatást is nyújtó Axico elsősorban a közepes vállalatokat célozza meg a Promise tároló termékeivel.
Albrecht Hestermann, a Promise közép- és kelet-európai marketing vezetője bemutatta az újságíróknak a vállalatot és fő termékeit, a különféle SATA és RAID lemezvezérlő egységeket, illetve a VTrak külső tároló berendezés-család tagjait. A három éves garanciával forgalmazott eszközök között találhatók HBA (Host Bus Adapter) csatolók, RAID vezérlők (szoftver RAID kontrollerek max. 150 euróig, ún. hardver-támogatott RAID vezérlők max. 250 eurig, és IUP hardver-RAID kontrollerek max. 450 euróig). A külső VTrak típusú RAID tároló berendezésekből a Promise jelenleg hét változatban összesen 13 féle különböző paraméterű perifériát gyárt. A legújabb RAIDd eszközök új funkciója a meghibásodást és annak fokát előjelző, úgynevezett "korai hibadetektálás" (Prediction Data Migration). A cég külső RAD tároló rendszerei közül egyesek az iSCSI (SCSI over IP) technológiára épülve az Ethernet hálózaton át, mások az úgynevezett SAS (Serial Attached SCSI) kábelesen csatlakoznak.

Hestermann szerint a jövőben egyrészt a miniSAN tároló rendszerek, másrészt az iSCSI alapú szegmens (70%-os növekedést várnak) felfutása várható.
Kulcsszavak: Promise tároló Axico

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55