Pocket LOOX T: Multifunkcionalitás, korlátoktól mentes hozzáférés az adatokhoz

forrás Prim Online, 2006. február 22. 10:18
Mobiltelefon, noteszgép, navigációs rendszer, digitális fényképezőgép, VoIP headset, PDA, MP3 lejátszó és persze a megfelelő táp-adapter, mindegyik egy külön eszközhöz. Ha egy üzleti felhasználónak ilyen méretes csomagot kell cipelnie minden utazáskor, aligha mondható határtalanul mobilnak. A Fujitsu Siemens Computers e-mail push szolgáltatást nyújtó, új integrált kézi számítógépe idő- és térbeli korlátoktól mentes hozzáférést nyújt az adatokhoz.
A Fujitsu Siemens Computers, Európa vezető informatikai szállítója a barcelonai 3GSM Világkongresszus alkalmából mutatta be új Pocket LOOX T sorozatát a nagyközönségnek. Az e-mail push szolgáltatást nyújtó, UMTS mobiltelefonnal felszerelt, multifunkcionális kézi számítógép valódi zsebirodaként működik, így szükségtelenné teszi a különálló eszközök sokaságának használatát.

A Microsoft Windows Mobile 5.0 Phone Edition operációs rendszerrel és UMTS funkcionalitással ellátott Pocket LOOX T sorozat felhasználói bármikor elérhetik e-mail postafiókjukat, határidőnaplójukat és a többi irodai alkalmazást. A felhasználóbarát rendszer QWERTY billentyűzettel és nagy fényerejű TFT-kijelzővel rendelkezik. Gond nélkül integrálható a vállalati hálózatba, biztonságos és megbízható adatátvitelt tesz lehetővé, a beépített GPS-nek köszönhetően pedig minden körülmények között segít gazdájának tájékozódni. Az új, felső kategóriás kézi számítógépek idén nyáron kerülnek az üzletekbe.

A kézi számítógépek piacán elért 70 százalékos éves növekedéssel* a Fujitsu Siemens Computers 2005-ben kiemelt mobil-szállítói pozícióra tett szert az európai, közel-keleti és afrikai országokat átfogó EMEA-régióban. A gyors és hatékony digitális kommunikáció fontossága a jövőben is tovább nő – különösen a konvergens termékek rohamosan bővülő piacán. Az informatika és a mobil technológia világában szerzett több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a Fujitsu Siemens Computersnél minden feltétel adott a további sikerek eléréséhez. A cég felismerte, hogy az üzleti felhasználók azokat a teljes körűen integrált eszközöket keresik, amelyek idővel a hagyományos kézi számítógépek és mobiltelefonok helyét veszik majd át a piacon.

Főbb jellemzők:


Komplett funkcionalitású GSM/UMTS mobiltelefon
E-mail push szolgáltatás és üzenetátvitel a Microsoft Exchange és Windows Mobile 5.0 Phone Edition szoftverekkel
VoIP képességeket nyújtó, integrált 802.11b/g WLAN (Wi-Fi tanúsítással)
Bluetooth v2.0
Integrált GPS
Videotelefon funkció VGA-kamerával (Pocket LOOX T830)
2 MP felbontású, autofókuszos fényképezőgép (Pocket LOOX T830)
Ergonomikus QWERTY billentyűzet és nagy fényerejű TFT-kijelző
SD I/O / MMC kártyanyílások a tárkapacitás és a funkcionalitás bővítésére (MP3 lejátszó, navigációs rendszer)
Nagy teljesítményű, cserélhető akku
Pocket LOOX szoftvercsomag (benne a Fujitsu Siemens Computers egyszerű WLAN-hozzáférést támogató Connection Manager szoftvere)
Kulcsszavak: pda Fujitsu Siemens

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14