Ássunk mélyebbre - Megjelent az EVEREST Ultimate Edition 2006 2.80-as verziója

forrás Prim Online, 2006. február 23. 16:44
Megjelent az EVEREST Ultimate Edition 2006 otthoni felhasználóknak szánt diagnosztikai, sebességmérő és optimalizációs program 2.80-as verziója. Az alkalmazás újfajta mérési eljárásaival, az Intel új generációs Centrino mobil technológiájának kezelésével és a RAID Array háttértárak támogatásával jóval kiterjedtebb és mélyebb rendszervizsgálatot tesz lehetővé.
Az otthoni felhasználók, játékosok és a sebesség megszállottjai számára jó hír, hogy az EVEREST Ultimate Edition 2006 új verziója még mélyebbre enged ásni a rendszerben. Az egyik legfontosabb változás, hogy a Lavalys fejlesztői teljesen újraírták a diagnosztikai program memória ellenőrzési rendszerét és „Memory Copy” néven új mérési eljárással egészítették ki. Így a memória vizsgálatánál már nem csak az olvasási, írási és késleltetési sebességet figyeli az EVEREST, hanem a másolásét is.

Ezen kívül az új kiadás már támogatja az otthoni felhasználók körében egyre népszerűbb, eredetileg a szerverek számára kifejlesztett redundáns adattárolási eljárást, a RAID Array-t. A hordozható eszközök tulajdonosainak fontos újítás, hogy az új verzió már kezeli az Intel harmadik generációs Centrino mobilprocesszorait is. Az alkalmazás ezentúl lehetőséget ad a hőmérsékleti- és ventilátoradatok elmentésére – a háttérben futva akár tűréspróbák vagy játék közben is. A fejlesztők szándékai szerint ez a szoftver utolsó frissítése a 3.0-ás verzió megjelenése előtt.

Kulcsszavak: Lavalys felhszoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14