JScribe: a Konica Minolta és az IBM közös fejlesztése

Kiss Ádám Zoltán, 2006. március 28. 21:50
Az irodatechnikai berendezéseket forgalmazó Konica Minolta Business Technologies, Inc. és az IBM bejelentették, hogy közösen fejlesztenek egy nyomtatási környezet kezelő megoldást, amely illeszkedik az ügyfelek már létező informatikai infrastruktúrájába és magasfokú biztonságot, valamint költségcsökkentési lehetőséget nyújt.
Ez a megoldás azon felhasználók számára készül, akik maguk kezelik nyomtatási környezetüket és egy olyan technológiát keresnek, amely segít optimalizálásában. A JScribe névre keresztelt platform lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy összekapcsolja teljes nyomtatási rendszerét, beleértve a hálózaton kívüli nyomtatókat is. E mellett telepítheti szerverre illetve asztali PC-re is.

A JScribe az alábbi részből tevődik össze:

JScribe Biztonságos és Mobil Nyomtatási Megoldás (JScribe Secure and Mobile Print Solution): A JScribe segítségével emelhetjük a meglévő biztonságot az MFP-kbe, a "végtől végig" megoldás magasabb biztonsági szintre való emelésével: kezdve a klienseknél a szervereken át a multifunkciós eszközökig bezárólag. Ez a megoldás számos biztonsági intézkedést tesz lehetővé: SSL kapcsolatot, az eszközök közötti adatkommunikáció titkosított, magasabb biztonsági szinten zajlik; hitelesítés a küldő ID-ja segítségével látja el, mielőtt az oldalakat elkészítené; végrehajtja a titkosított adat tárolását, majd nyomtatás után, törli azokat az ideiglenes adatok tárolási helyéről.

A JScribe Enterprise változata lehetővé teszi az egyedi fejlesztési környezet, a jelenlegi JScribe alkalmazásokhoz történő integrálását: az adat analízisben és a későbbi programokban, mint pl: dokumentumkezelés, integrált forma tervezés és kezelés, szkriptek editálása és hibakeresése, valós idejű alkalmazástesztelés, távoli program hibakeresés és felügyelet, további alkalmazások átvitele a KMBT JScribe platformba valamint bővítményekkel (plug-in-okkal) való egyéni bővíthetőség.

A JScribe egy Intelligens Szerver Megoldás, mely egyaránt használható Windows és Linux operációs rendszereken, mint menedzsment platform, mely lehetővé teszi a pontos költségfigyelést az elkülönítetten létrehozott költséghelyekre, részlegekre, felhasználókra vagy egyéb számlázási csoportokra. Ez a megoldás használható Windows és Linux nyomtatási rendszerekkel egyaránt mely segítségével ellenőrizni tudja a más gyártóktól származó asztali nyomtatókat. Az egyre növekvő vállalatok alkalmazottainak létszáma miatt egyre több asztali nyomtató jelenik meg közvetlenül csatlakoztatva a számítógéphez, így a vállalatoknak szükségük van egy megoldásra, hogy menedzselni tudják az összes eszközt, beleértve az asztali nyomtatókat is.
Kulcsszavak: IBM Konica Minolta-hu

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59