Rajzfilmfigurákkal erősít az F-Secure

forrás Prim Online, 2006. április 14. 17:54
Az F-Secure bemutatta a Moomin-völgy szereplőivel benépesített Internet Security 2006 termékét. A finn vállalat az iparágban elsőként nyújt az internetfelhasználó családoknak Moomin-völgy nyugalmához hasonló biztonságérzetet. A termék angol és japán nyelven 2006. április 17-től megvásárolható az F-Secure elektronikus áruházában.
A Moomin figurákat Tove Jansson, finn író alkotta meg az 1940-es években, és napjainkban is rendkívül népszerűek Finnországban, Japánban, a skandináv és más európai országokban. Magyarországon hétről hétre a Duna Televízió műsorán lehet találkozni a Moominokkal. A Moominok pozitív, nyitott, toleráns és nagylelkű életszemléletükről ismertek, a veszélyeket optimista hozzáállással és bátorsággal kerülik el.

"Véleményem szerint a vírusírók sok tekintetben hasonlítanak Moomin-völgy Szimatjára. Az F-Secure-t világszerte arról ismerik, hogy rendkívül gyorsan reagál a legújabb IT-biztonsági fenyegetésekre, amelyeket a Szimathoz hasonló kellemetlen alakok folyamatosan fejlesztenek. Ezért választottuk példaképünknek az energikus és rettenthetetlen kis My-t, és készen állunk, hogy megfeleljünk ennek a nemes szerepnek, és felvegyük a harcot a Szimatokhoz hasonló gonosztevőkkel" - mondta el Mikko Hyppönen, az F-Secure kutatási igazgatója.
Kulcsszavak: security F-Secure

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14