Kedvezményes szerver- és vírusvédelmi csomag kis- és középvállalkozások számára

forrás Prim Online, 2006. május 8. 12:01
A Microsoft Magyarország és a VirusBuster közös akciója keretében minden megvásárolt Microsoft Windows Small Business Server 2003 mellé VirusBuster munkaállomás- és file szerver védelmi szoftvert kapnak a felhasználók. Az ajánlat elsősorban a kis- és közepes vállalkozásoknak nyújt átfogó megoldást a számítógépes hálózat előnyeinek kiaknázásához és annak biztonságos működéséhez.
A Windows Small Business Server 2003 szinte mindent tartalmaz, amire egy legfeljebb 75 felhasználóval rendelkező vállalatnak szüksége van az internetkapcsolat és a számítógépes hálózat előnyeinek kiaknázásához. Az SBS-be épített Exchange levelezőszerver használatával könnyebbé válik a belső és külső levelezés, valamint a munkatársak közös munkája. A termék integráns részét képező intranet segítségével, pedig a munkatársak hatékonyabban működhetnek együtt, és megoszthatják egymással dokumentumaikat.

A termék további előnyeként említhető, hogy a központi szerveren keresztül az eszközök minden számítógépről elérhetőek; lényegesen leegyszerűsödik a faxfunkció és kevesebb nyomtatóra van szükség.

Az adatvédelem minden vállalatnál kiemelkedő fontosságú. A jól működő hálózatok esetében is előfordulhat azonban, hogy vírusvédelmi megoldás alkalmazása nélkül nehezen visszaállítható károk keletkeznek. Ez ellen nyújt átfogó megoldást a kis- és középvállalatok számára kifejlesztett VirusBuster munkaállomás- és file szerver védelmi programcsomag.

A teljes körű vírusvédelmi megoldás automatikusan frissített, központilag menedzselhető védelmet nyújt a vírusokkal, férgekkel, trójai, adware és spyware programokkal és egyéb károkozókkal szemben, így a számítógépeken és a hálózaton tárolt adatok 6 hónapon át biztos védelmet élvezhetnek. A vírusvédelem magyar szakértője által garantált, maximális biztonságot nyújtó vírusvédelmi megoldás, és a hozzá tartozó professzionális terméktámogatás (365/7/24) fél évig ingyenesen kipróbálható az akció keretében.

A VirusBuster már korábban is bebizonyította, hogy helyi partnerként gyors és testreszabott kiszolgálást tud nyújtani. A 2005. július 26-án indult, legális szoftverhasználatot támogató Eredeti Windows, Valódi Előny programban a legnépszerűbb hazai ajánlatnak a VirusBuster Professional vírusvédelmi megoldás bizonyult. Világviszonylatban pedig az összes ajánlat rangsorában is csupán a Microsoft saját ajánlatai és termékei előzék meg.
Kulcsszavak: Microsoft-hu VirusBuster

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

NIS2 visszaszámlálás: Másfél hónapjuk van a vállalatoknak a NIS2 nyilvántartásba vételre

A NIS2 direktíva számos követelményt fogalmaz meg az EU-tagállamok kiber- és információbiztonságára vonatkozóan. Magyarországon a „2023. évi XXIII. törvény a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről”, azaz a „Kibertan-törvény” implementálja a direktíva rendelkezéseit, melynek értelmében az érintett vállalatoknak 2024. június 30-ig regisztrálniuk kell magukat a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) által kijelölt online felületen.

2024. május 14. 17:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36