Az F-Secure is csatlakozott a Cyber Security Industry Alliance-hez

forrás Prim Online, 2006. május 24. 13:02
Az F-Secure első európai tagként csatlakozott a Cyber Security Industry Alliance (CSIA) nemzetközi csoportosuláshoz. A CSIA tagjai biztosítják azt az iparági hátteret, műszaki szakértelmet és rálátást, amely a kormányzati vezetőknek elengedhetetlen a kiberbiztonsági irányelvekkel kapcsolatos ügyek jobb megértéséhez.
"Hiszünk abban, hogy a globális informatikai biztonság átfogó megközelítést igényel, ha meg akarunk felelni a legújabb kihívásoknak. Az F-Secure és a hasonló vállalatok létfontosságú szerepet játszanak a jóhiszemű felhasználók és vállalkozások védelmében, valamint a hálózati támadások elleni védekezésben" - mondta el Paul Kurtz, a CSIA ügyvezető igazgatója. "Az F-Secure emellett hozzájárul az Európát érintő információbiztonsági kérdések megválaszolásához, beleértve az i2010 kezdeményezést, az Európai Hálózat- és Információbiztonsági Ügynökség szerepét és az EU titoktartással és adatbiztonsággal kapcsolatos irányelveinek véleményezését is."

Működésének két éve alatt a CSIA kulcsfontosságú szerepet töltött be számos információbiztonsági irányelv kérdésében, például a kémprogramok meghatározásában és az ellenük való védekezésben, valamint a fogyasztói információkat tároló adatbázisok fokozottabb védelmét elősegítő törvényi szabályozás előkészítésében. A CSIA tervei között szerepel, hogy tevékenységét a jövőben Ázsiában, valamint Európában is kiterjeszti.
Kulcsszavak: F-Secure

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59