Tovább bővültek az Origo klikkbank Befektetések szolgáltatásai

forrás Prim Online, 2006. május 30. 12:19
Már mikrovállalkozások is vásárolhatnak befektetési jegyeket 2006. május 22-től a T-Online Magyarország Zrt. által, az Erste Bank Hungary Rt. pénzügyi szolgáltatói és az Erste Bank Befektetési Rt. befektetési szolgáltatói hátterével működtetett [origo] klikkbankon keresztül.
Az Erste Bank Hungary Rt. és a T-Online Magyarország Zrt. 2005 decemberében indította el elektronikus banki szolgáltatásait [origo] klikkbank néven. A bevezetés óta eltelt időszak alatt több mint ezer lakossági és mikrovállalati számlát nyitottak meg az [origo] hírportálon keresztül, és az érdeklődés továbbra is igen nagy.

A két partner folyamatosan bővíti az online elérhető szolgáltatások körét: az [origo] klikkbankon keresztül lakossági és mikrovállalati számlacsomag, diákszámla, lekötött betét és folyószámlahitel, illetve személyi kölcsön is igényelhető.

Az [origo] klikkbank Befektetések keretében 2006. május 22-től a lakossági ügyfelek mellett már mikrovállalkozások is vásárolhatnak befektetési jegyeket interneten keresztül, akár otthonról is, egy egyszeri személyes azonosítást követően.

Az [origo] klikk Ingatlan Alapok Alapja egy költség- és időhatékony befektetési lehetőség, mely alacsonyabb kockázattal vonzó megtérülést biztosít. Ugyanakkor rugalmas is, hiszen az ügyfél bármikor megveheti vagy eladhatja befektetéseit. Az Alap célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az ingatlanpiaci befektetést úgy, hogy az ügyfélnek sem ingatlanpiaci szakértelemre, sem óriási tőke- vagy idő ráfordításra nincs szüksége.

Az [origo] klikk Pénzpiaci Alapok Alapja egy igen kedvező és biztonságos befektetési forma a bizonytalan ideig szabadon rendelkezésre álló pénzeszközök befektetésére, mivel hozama rövidtávon is meghaladhatja a banki kamatokat anélkül, hogy a befektetett összeg lekötésre kerülne, így a befektetett pénz bármikor hozzáférhető. Az [origo] klikk Pénzpiaci Alapok Alapja az összegyűlt megtakarításokból pénzpiaci alapok befektetési jegyeit vásárolja meg. Ezek a pénzpiaci alapok döntően rövid futamidejű állampapírokba, bankbetétekbe, illetve az MNB által kibocsátott vagy garantált értékpapírokba fektetnek, törekedve a kiegyensúlyozott, stabil árfolyamnövekedésre.
Kulcsszavak: T-Online-hu bankszolg Origo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50