Már több szoftvergyártó is beépítette termékébe az AVG víruskereső motorját

forrás Prim Online, 2006. június 8. 12:02
A Grisoft, a AVG Antivírus termékcsaládot jegyző társaság meghirdette technológiai partnerprogramját. A világszintű program azt kívánja elősegíteni, hogy az AVG Antivírus termécsalád több formában is eljuthasson felhasználókhoz.
A Grisoft partnerprogramja keretében elérhetővé teszi az AVG Antivírus keresőmotorját meglévő és új technológiai partnerei számára, hogy azok a keresőmotort saját termékeikbe integrálva is biztosíthassák ügyfeleik számára a AVG Antivírus megbízható szolgáltatásait, a magas szintű védelmet, az igen gyors reagálást az új vírusokra, a professzionális terméktámogatást és mindazokat a szolgáltatásokat,,amelyeket eddig csak az AVG Antivírust használó több mint 30 000 000 felhasználó vehetett igénybe. A fejlesztő cégek számára további információs és programozási segédeszközök is a rendelkezésükre állnak a keresőmotor integrálásának megkönnyítése érdekében.

A technológiai programhoz elsőként csatlakozott a GFI Software, amely a GFI MailSecurity termékébe integrálta az AVG Antivírus keresőmotorját.

A Grisoft kétféle lehetőséget kínál partnerei számára az AVG Antivírus keresőmotorjának könnyű alkalmazása érdekében: fejlesztői csomag (SDK) vagy alkalmazásillesztő felület (API) segítségével kínál hozzáféréskori ellenőrzési lehetőséget és tűzfal-integrációt. Mindekét lehetőség igen csekély erőforrás-igényű megoldás.
Kulcsszavak: Grisoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55