F-Secure biztonsági szolgáltatások otthoni felhasználóknak

forrás Prim Online, 2006. június 21. 12:12
Az F-Secure bemutatta az F-Secure Service Platform for Consumers megoldást, amely otthoni felhasználóknak értékesíthető IT-biztonsági szolgáltatási platformot kínál kis- és közepes méretű internetszolgáltatóknak. Az F-Secure Service Platform for Consumers teljes körű védelmet biztosít minden adatbiztonsági fenyegetettséggel szemben, a hét minden napján, 24 órában.
Az F-Secure Service Platform for Consumers védelmet nyújt a vírusokkal, kémprogramokkal és behatolási kísérletekkel szemben, továbbá e-mail és tartalomszűrő alkalmazást is magában foglal. A most bevezetett szolgáltatás két csomagban érhető el: az F-Secure PC Protection vírusvédelmet, kémprogramok elleni megoldást és tűzfalat kínál, az F-Secure PC Protection Plus pedig ezeken felül még szülői felügyeletet és levélszemétszűrőt is tartalmaz. A szolgáltatásokat az F-Secure a globális szolgáltatóközpontjaiból a hét minden napján folyamatosan ellenőrzi és karbantartja.

A finn Aina Group 2005-ben vezette be az F-Secure Service Platform for Consumers Standard megoldást. Az Aina Group közel 20 000 ügyfelének körülbelül egyharmada használ olyan szélessávú internetszolgáltatási
csomagot, amely tartalmazza az F-Secure biztonsági szolgáltatását.
Kulcsszavak: F-Secure

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59