Fejlődik a T-Kábel digitális kábeltévé szolgáltatása

Kovács Attila, 2006. július 1. 12:33
Frei Andrea, a Magyar Telekom Csoport tagjaként működő T-Kábel Magyarország Kft. marketingvezetője arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy  július 1-jétől Szegeden, Békéscsabán, Orosházán, Gyulán, Hódmezővásárhelyen, Makón, Klárafalván, Ferencszálláson, Békésen és Dobozon is elérhetők a szolgáltató eddig csak a főváros területén fogható digitális kábeltelevíziós programcsomagjai.
Az új technológia segítségével az eddig hagyományos módon nézhető közel 45 csatornán kívül további 24 – közöttük több, Magyarországon máshol nem látható – műsorcsatorna lesz hozzáférhető, mégpedig digitális platformon, kép-, illetve hangminőségben. A digitális választék a szolgáltató II. vagy a III. analóg programcsomagja kiegészítéseként igényelhető.

Jelenleg öt tematikus T-Kábel műsorcsomag közül lehet választani aszerint, hogy mi áll ügyfelük érdeklődésének középpontjában: ismeretterjesztés (Globe), mozi (Popcorn), zene (Wave), sport (Champion) vagy erotika (Hot). A csomagok a következő csatornákat tartalmazzák: Globe (Discovery Travel&Living, Discovery Science Channel, Discovery Civilisation, TCM, Wine Channel, Performance), Popcorn (HBO, HBO2, Cinemax, Cinemax2), Wave (MTV Base, MTV2, MTV Hits, Extreme Sports Channel, Trace TV), Hot (XXL, Hustler TV, XXXtreme, Chasse et Peche, AB Moteurs, Motors TV), Champion (Sport Klub+, Vadászat és Horgászat, Eurosport 2, Sailing Channel, ESPN Classic, Extreme Sports Channel, AB Moteurs, Motors TV).

A felsorolt csatornák kiegészítő szolgáltatásokkal (választható nyelv, elektronikus műsorújság) vehetők igénybe. A műsorcsomagok árai 1300 forinttól 3900 forintig terjednek. A T-Kábel további kedvezményes előfizetési konstrukciókkal áll az egyszerre több csomagot választók rendelkezésére. A digitális kábeltelevíziózáshoz szükséges átalakító vevőberendezésre (set-top-boxra) havi 800 forintos bérleti díjat kell fizetni. A digitális HBO csatornákon a  Dolby Digital 5.1-es hangrendszer vételére nyílik lehetőség.

Kulcsszavak: kábeltévé T-Kábel

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

2024. május 1. 16:10

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55