Új nyomtatásvezérlők a bizhub C300/C352 berendezésekhez

Kiss Ádám Zoltán, 2006. július 21. 19:53
A Konica Minolta Business Solutions, Inc. és az EFI bejelentette a Konica Minolta bizhub C352 nyomtató számára tervezett EFI Fiery IC-406 nyomtatásvezérlőt, a külön beszerezhető Fiery IC-406 továbbfejlesztett jellemzőkkel bír, mint pl. fokozott szkennelési megoldások, az LDAP [Lightweight Directory Access Protocol] mód támogatása, valamint a Konica Minolta segédprogramok integrációja.
A bizhub C300/C352 kicsi és közepes nagyságú irodai részlegek és csoportok, valamint kreatív alkotók számára tervezett multifunkciós berendezések számára létrehozott Fiery IC-406 fő jellemzői:

A Fiery vezérlő egyik fontos funkciója az EFI Fiery ColorWise, az EFI ’in-RIP’ színkezelő rendszer, aminél a színek állandóak az egész nyomtatási folyamat alatt, a számítógép platformon, a színhelyeknél és a színfájl formátumoknál. A ColorWise automatikusan szakszerűen kezeli a színeket, a termelékenységet és automatikussá teszi a színes dokumentumkészítés munkafolyamatát. Az EFI Color Profiler olyan lehetőség, ami a színkezelés finom szabályozását kezeli és a nyomtatási minőséget, mint a ’Spot-on’, ami képes vizsgálni és kezelni a színeket, különösen az egységes színek alkalmazásakor.

A beépített Fiery vezérlő része a Fiery SmartRIP technológia, ami egyesíti az intelligens folyamatkezelést a legújabb alkalmazás hatékonyságával a készüléken belül, hogy felgyorsítsa a rippelési teljesítményt, a gyorsabb folyamatkezelés eléréséhez az összes hardver konfigurációnál. A Fiery irodai dokumentumkezelés gyorsító [Office Accelerator] technológiája rendkívüli módon felgyorsítja a nyomtatái sebességét Microsoft Office és Adobe programokból. Tovább gyorsítja a termelékenységet az IC-406 termék jellegzetes [Native Document Conversion] része, ami nyomtatásvezérlő nélkül teszi lehető Word/Excel/Powerpoint dokumentumok nyomtatását. Főleg, irodákban gyakori, ismétlődő munkafolyamatok esetén hasznos, az EFI Hot Folder and Virtual nyomtatói külön beszerezhető alkalmazások, amelyek növelik a nyomtatás automatikusságát.

Az IC-406 jelenleg EFI Desktop SE és EFI Desktop Professional formában szerezhető be. Az elmentett fájlok PDF formátumban bárki számára és bárhol egyszerűen megnézhetők, kezelhetők és szétoszthatók a munkaasztalon, a hálózaton illetve az IC-406-n, az egyszerű drug-and-drop móddal. Mivel az egyszerűen használható szkennelést, a kép feljavítást, PDF és dokumentumkezelést is biztosítja a dokumentum készítés folyamatának nagymérvű automatizálása érdekében, az EFI Desktop Professional további tulajdonságokkal rendelkezik, mint pl. a beépített optikai karakterfelismerő (OCR program, ami lefordítja a szkennelt szöveget a készülék által szerkeszthető szöveggé. A minden-az-egyben SearchT egy erőteljes kereső- és indexáló program, amellyel a felhasználó egyszerűen megtalálhatja bármelyik dokumentumát - szkennelt és digitális - egy egyszerű kulcsszó, vagy kifejezés használatával.

A Fiery NetWise fő jellemzője az innovatív konstrukció, ami virtuálisan biztosítja bármelyik hálózati környezetben a megbízható kapcsolatot, valamint az integrációt, beleértve a "peer-to-peer" (SMB) támogatását Windows nyomtatáskor és az LDAP támogatását, a könyvtár és egy teljes címtár eléréséhez.

A Fiery IC-406 támogatja az IPv6 (Internet Protocol Version 6) programot és rögtön telepíthető IPV6 környezetben. A Kormányzati oldalak rendszerszükségleteként az IPv6 kiterjeszti az aktuális Internet Protocol szabványt, jobb címzést, biztonságot és egyéb tulajdonságokat kínálva a nagy, világméretű hálózatok támogatására.

Mivel az EFI Fiery technológia nyitott platformon fejlesztették, ezért - az összes többi Fiery szerverhez hasonlóan - igazodik a nemzetközi szabványok irányelveihez és a hálózati hitelesítő protokollhoz. A megnövelt és kibővített biztonság célja az illetéktelen működtetés megakadályozása és a költségek, valamint az állásidő csökkentése. Továbbá, az IC-406 támogatja az SSL/TLS -t, az adatok magánjellegének biztosítása érdekében a teljes hálózaton, és az opcionális Secure Erase eltávolítja a munkaadatok minden nyomát a Fiery merevlemezéről.
Kulcsszavak: Konica Minolta-hu

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59