Magicolor 7450 professzionális felhasználóknak

Kiss Ádám Zoltán, 2006. augusztus 14. 19:30
A Konica Minolta teljesen új fejlesztésű magicolor 7450 nyomtatója megfelelő választás lehet igényes dokumentumokat készítő vállalkozásoknak, kreatív stúdióknak, a már alapváltozatban is kiváló felszereltségű, nagyteljesítményű nyomtató rendkívül jó, fotóminőségű nyomatokat készít - így üzleti dokumentációk, kreatív feladatok elvégzésére különösen alkalmas.
A hagyományos felhasználók szempontjából igen fontos, hogy árfekvése a multifunkciós készülékek ára alatt van, így a magicolor 7450 professzionális, sokoldalú irodai nyomtató könnyen alkalmazkodik a változatos működési környezetekhez és kreatív feladatokhoz.

Papírkezelés

A magicolor 7450 nyomtató minőségi nyomtatási lehetőséget biztosít, mivel képes a legkülönbözőbb hordozóanyagok kezelésére saját piaci és üzleti anyagok létrehozásánál, mint pl. jelentések, füzetek, beszámolók, bannerek, poszterek. Univerzális papírkazettájából A4 – A3+ méretű papír illetve nehéz papírok is nyomtathatóak. A standard 350 lapos papírkapacitás maximum 1850 lapra növelhető a három, külön opcióként megvásárolható 500 lapos tálca (kazetta) segítségével.

Nyomtatási minőség

Tervezők és grafikusok számára a magicolor 7450 kiváló nyomtatási minőséget és korszerű szín-kezelési technológiát nyújt, a rendkívüli 600 x 600 4-bit dpi contone felbontás (vagyis elméletileg 9600 dpi) segítségével bármikor fotóminőségű nyomatok készíthetőek, akár PictBridge üzemmódban is. A berendezés gyárilag rendelkezik korszerű színkezelési rendszerrel, az előre definiált PANTONE színskálával, amely segítségével tökéletes és komplett színkezelés hajtható végre. A Konica Minolta korszerű kalibrációs rendszere – az eAIDC [Automatic Image Density Control] – azt jelenti, hogy a színsűrűség, illetve színeloszlás a teljes nyomaton mindenkor azonos lesz a toner egész élettartama alatt. A Simitri™, a Konica Minolta újgenerációs polimerizált festéke kiváló minőségű képek nyomtatását teszi lehetővé gazdaságosabban, még a durva felületű papír nyomtatása esetén is. Ezzel a festékkel élénk, tartós nyomatok készíthetőek mindenféle töredezettség nélkül, a teljes körű színhűség megtartása mellett.

Teljesítmény

A 733 MHz teljesítményű processzor és a 256 MB memória révén, a magicolor 7450 professzionális nyomtató már 9,5 másodperc alatt képes az első monokróm és 11,5 másodperc alatt az első színes nyomat elkészítésére. A Gigabit Ethernet csatlakozó, a gyors USB 2.0, a PictBridge (USB 1.1) és a párhuzamos interfész sokoldalú csatlakozási lehetőséget nyújt az irodai felhasználóknak.

Integráció

A Konica Minolta legendás Emperon technológiája kompatibilitást biztosít a legfontosabb nyomtatási nyelvekkel (PostScript3, PCL 5e/c és PCL-XL 2.1), operációs rendszerekkel (Windows, Mac and Linux), segédprogramokkal (SAP, Quark, Citrix Metaframe), valamint a PDF és JPEG/TIFF közvetlen nyomtatási emulációkkal, a tervek, kiadványok, üzleti anyagok, valamint egyéb dokumentumok gyors kezelésekor.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a NEXT 3D konferencia programja

Megjelent a NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia programja. Nem kevesebb, mint 15 hazai mérnök és vezető szakember fogja megosztani 3D technológiai sikereit és tapasztalatait a résztvevőkkel. A konferenciaprogram alapján a NEXT 3D látogatói felbecsülhetetlen értékű tudással bővíthetik 3D nyomtatási és 3D szkennelési ismereteiket.

2024. május 14. 16:29

Három új 3D nyomtató és több ráadás a FreeDee standján

A FreeDee Kft. az additív gyártás egyik élen járó hazai specialistája. Márkafüggetlen szakértőként számos piacvezető 3D nyomtató és 3D szkenner márkával dolgoznak együtt, így a FreeDee standján idén három új 3D nyomtató is egyszerre debütál! Most lehet majd itthon először élőben megnézni a Markforged FX20 robusztus kompozit nyomtatót, az UltiMaker Factor 4 ipari FDM nyomtatót és a Formlabs Form 4 mSLA nyomtatót is. Emellett látványos SLM fémnyomtatásokra és 3D szkennelés bemutatóra is számíthatnak az Ipar Napjain a 101F (A pavilon) stand látogatói.

2024. május 6. 14:51

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36