Monitor - méretre szabva

forrás Prim Online, 2006. augusztus 3. 10:03
A Flexible Edition monitor kívánság szerint konfigurálható. A felhasználó dönti el, hogy milyen legyen a szerinte ideális monitor külleme, és hogy az igényeit melyik technológia elégíti ki a legoptimálisabban. Mindez vonatkozik az alkalmazott LCD-technológiára, a képernyő méretére, a monitorállvány kialakítására és a ház színére is.
A választék a következő: LCD-panel TN- és PVA-technológiával, túlvezérléssel vagy anélkül, 17 vagy 19 hüvelykes képátlóval. A készülék képe a kombinációtól függően lehet akár 2 ms gyors, 300 cd/m˛ fényerejű, 1500:1-es kontrasztarányú, és még 178 °-os szögből nézve is tökéletes. A monitor érkezhet fekete vagy világosszürke házban és állhat hagyományos oszlop-, vagy - a függőlegestől egy kézben tartott könyv dőlésszögéig - íves pályán állítható ArcSwing lábazaton. A sztereó hangszórókat valamennyi monitorház magába integrálva tartalmazza.

S hogy még egyszerűbb legyen a megfelelő típus kiválasztása, egy praktikus - a www.eizomonitor.hu weboldalon hozzáférhető - online konfigurátor is megkönnyíti az érdeklődő dolgát.

Mindegy azonban, hogy melyik típusra esik a választás, az eredmény mindenképpen egy kompakt EIZO monitor, egységes Flexible Edition designnal. Valamennyi változaton megtalálható mind a DVI-D, mind a DSub jelbemenet, s a képfelbontás akár 1280x1024 képpontos is lehet.

Kényelmes szolgáltatás, hogy a monitor automatikusan felismeri a bemenetére kapcsolt - analóg vagy digitális - jel típusát, s ennek megfelelően, a felhasználó beavatkozása nélkül beállítja a kép ideális méretét és pozícióját. Emellett mindegyik monitoron egy fényérzékelő méri a környezeti megvilágítás értékét, és ennek megfelelően automatikusan szabályozza a kép fényerejét - természetesen nem fosztva meg a felhasználót a kézi állítás lehetőségétől sem.
Kulcsszavak: monitor Eizo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14