Lesz-e április előtt Vista?

Genda Csongor Zoltán, 2006. augusztus 11. 08:25
A Gartner piackutató elemzői már korábban is azt prognosztizálták, hogy a Microsoft nem lesz képes tartani a Vista januári premierjének az időpontját, és kénytelenek lesznek áprilisra halasztani a debütálást, azonban most az intézet alelnöke, Steve Kleynhans ismét megerősítette korábbi jóslatukat.
"A szoftveróriás minden erejével azon van, hogy meghazudtoljon minket. Az ördög viszont a részletkben rejlik, és jelen pillanatban meglehetősen csiszolatlanok még ezek a részletek"- írja Kleynhans blogjában, utalva a Black Hat hackerkonferencián szemléltetett Vista-sebezhetőségre. Ezzel szemben a redmondi vállalat termékmenedzsere, Robert Lampl azt nyilatkozta, hogy habár minden elismerésük a Gartneré, azonban mégsem osztják az intézet alelnökének nézeteit, és hiszik, hogy év végén le tudják szállítani üzleti ügyfeleiknek a szoftvert, januárban pedig az otthoni felhasználók számára is elérhetővé teszik az operációs rendszert.
Kevin Johnson, a Microsoft Platformok és Szolgáltatások divíziójának két héttel ezelőtti kijelentésének a fényében azonban ("A Vista akkor jön, amikor kész van") igencsak furcsán hat Lampl optimizmusa.
Kulcsszavak: Windows Vista

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38