Internet Security Systems: a BitDefender technológiájával bővíti Proventia Desktop termékét

forrás Prim Online, 2006. szeptember 28. 10:58
Az Internet Security Systems (ISS) együttműködési megállapodást kötött a BitDefender vállalattal. Az együttműködés célja, hogy új vírus- és kémprogram-védelmi szolgáltatásokat integráljanak az ISS Proventia Desktop Endpoint Security termékbe.
Az új szolgáltatások kiegészítik a szabadalmaztatott, viselkedés alapján szűrő ISS Virus Prevention System (VPS) rendszert, amely eddig is fontos részét képezte a vállalat asztali számítógépek védelmére készült termékeinek.

"Az Internet Security Systems VPS technológiája magasabb szintű védelmet nyújt a legújabb, még ismeretlen rosszindulatú kódok ellen, hiszen felismeri a fenyegetést, és ennek megfelelően azonnal blokkolja azt - mondta Greg Adams, az Internet Security Systems termékfejlesztési alelnöke. "A viselkedés alapján szűrő technológiák, például a VPS hatékony segítséget nyújtanak az ismeretlen fenyegetések elleni védelemben, azonban azt tapasztaltuk, hogy a vállalatok további vírus- és kémprogram-védelmi megoldásokat is alkalmaznak az ismert rosszindulatú kódok megkeresésére és eltávolítására. A BitDefender vírusvédelmi és kémprogram-védelmi megoldásait az asztali számítógépek számára kifejlesztett ISS termékbe integrálták, így egy olyan széles körű megoldáshoz juthatnak ügyfeleink, amely az ismert veszélyekkel és az azonosítatlan rosszindulatú kódokkal szemben is segítséget nyújt - tette hozzá Greg Adams.

"Napjainkban a biztonsági termékek egyre összetettebbé válnak, és exponenciálisan nő az online fenyegetések száma. Biztosak vagyunk abban, hogy az új tulajdonságoknak köszönhetően növelhetjük az ISS Proventia Desktop népszerűségét - mondta dr. Kőrös Zsolt, a Noreg Kft. ügyvezető igazgatója. "Reméljük, hogy itthon is népszerűvé válik a termék, hiszen ügyfeleink költséghatékony megoldást keresnek problémáikra, és most egy csomagban juthatnak hozzá a széles körű, többrétegű biztonsági technológiákhoz - tette hozzá dr. Kőrös Zsolt.

Az integrált vírusvédelmi és kémprogram-védelmi szolgáltatásokat tartalmazó ISS Proventia Desktop 2007 elejétől vásárolható meg. A vírus- és kémprogram-védelmi tartalmak éves előfizetés keretében frissíthetők.
Kulcsszavak: BitDefender ISS Noreg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50