Ismét 100%-os a VirusBuster

forrás Prim Online, 2006. október 6. 14:25
A Virus Bulletin októberi összehasonlító tesztjén a magyar szoftverfejlesztő cég újból megszerezte a 100% minősítést.
Az iparági szabványnak számító és széles körben elismert VirusBulletin e havi összehasonlító elemzésén a lap szakértői ezúttal a Windows 2000 Server operációs rendszerre kifejlesztett vírusvédelmi megoldásokat vizsgálták. A teszt során az antivírus termékeknek a telepítés utáni alapbeállításokkal és külön adatbázis frissítés nélkül kellett felismerniük a tesztkészletben szereplő valamennyi szabadon terjedő vírust, mindezt úgy, hogy vírusmentes fájlok átvizsgálása közben nem produkálhattak egyetlen vakriasztást sem. A szakértők a vizsgálatot mind a fájlok megnyitásakor történő állandó védelem, mind pedig a kézzel indítható keresés során vizsgálták.

A magyar szoftverfejlesztő a mostani megmérettetésen is bizonyított, hiszen a Windows 2000 Server operációs rendszerre kifejlesztett vírusvédelmi megoldása, a VirusBuster 2006 for Windows Servers a fenti szigorú követelményrendszernek maximálisan eleget tett, így megszerezte az újabb Virus Bulletin 100% minősítést.

A VirusBuster 2006 for Windows Servers vírusvédelmi megoldás a VirusBuster kiemelkedő teljesítményű, saját fejlesztésű keresőmotorjára épül. Az adatbázis alapú módszeren felül a károkozók felderítéséhez heurisztikus vírusfelismerést is használ, platformtól és operációs rendszertől független keresési technológiájának köszönhetően pedig bármely rendszeren hatékonyan deríti fel a vírusokat, férgeket, trójai reklám- és kémprogramokat. A feladat orientált működés, a számos rendelkezésre álló beállítási lehetőség és a varázsló alapú, valamint bővített felületek gondoskodnak arról, hogy a termék egyszerűen kezelhető legyen, mégis a lehető legmagasabb szintű biztonságot nyújtsa.
Kulcsszavak: VirusBuster security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50