Magyar fejlesztésű spamszűrő kisvállalatoknak

forrás Prim Online, 2006. október 25. 14:14
A magyar fejlesztésű spamszűrő új, Small Business változata az egyéni felhasználóknál már bizonyított MPP Desktop spam- és vírusszűrő szolgáltatást hozza el kis irodák, otthoni munkahelyek, önkormányzatok és saját levelezőszerverrel nem rendelkező munkahelyek számítógépeire.
A nagyvállalati kiszolgálókon alkalmazott MPP Server Edition technológián alapuló MPP Desktop az egyéni felhasználóknál már bizonyította, hogy az egyszerű telepítés után külön beállítások nélkül is kiemelkedő pontosságú kéretlenlevél-szűrést képes biztosítani.

A kis irodák számára az MPP Desktop több új szolgáltatást is nyújt, például az összes kliensgépen futó MPP Desktop minden beállítása központilag, egy webes Vezérlőpult segítségével érhető el. Minden Small Business változathoz egy saját telepítőcsomag is jár, amivel egyszerűen lehet további munkaállomásokat bevonni a központi szűrésbe.

Az egyéni változatnál bővebb szolgáltatást a többszintű szabályrendszer, a közös címlisták és a jogkezelés jelentenek, amelyek mellett a Small Business változat rendelkezik az egyéni szűrő minden tulajdonságával. A közös, automatikusan bővülő fehérlista segítségével például az iroda összes levelezőpartnere mindenki számára fehérlistára kerülhet, hasonlóan a szerveroldali, vállalati spamszűrők gyakori szolgáltatásához.
Kulcsszavak: spam

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50