Open2Europe: európai PR magyaroknak is

forrás Prim Online, 2007. február 11. 11:39
Az Open2Europe komplex PR-szolgŕltatŕst nyújt magyar vállalkozások  szŕmŕra, melynek segítségével növelhetik maguk  és termékeik ismertségét több, mint 22 európai országban.
AZ Open2Europe, az európai üzleti fejlődés szakértője 2007 januárjától a magyar piacra is kiterjeszti PR-tevékénységét. A szolgáltatás egy olyan széleskörű PR-tevékenység előnyeit kínálja magyar cégek számára a kis- és középvállalkozásoktól a mamutvállalatokig, amellyel azok jelentősen növelhetik jelenlétüket Európa-szerte.

Az Open2Europe, mely számos amerikai, ázsiai és európai vállalkozás hosszú távú partnere az európai terjeszkedésben, most elhivatott, mintegy 22 féle nemzetiségből összeŕllt csapatával együtt felkínálja szolgáltatásait a magyar vállalkozások számára. Ezek a kommunikációs- és médiaszakemberek biztosítják ügyfeleik számára a folyamatos jelenlétet az európai szakmai- és általános médiumokban (írott és elektronikus sajtó, internet, rádió, televízió). A több mint 40 000 európai újságíróval együttműködő Open2Europe-csapat a magyar vállalkozások hatékony kommunikációját segíti elő az általuk kiszemelt médiumokkal számos európai országból.

Az Open2Europe egyedülálló filozófiája révén már több vezető nemzetközi céget nyert meg ügyfelének. Az  Open2Europe küldetése segíteni ezen cégeket, jelenlegi és leendő ügyfeleinket a teljes vagy részleges európai piaci térnyerésben. Jelenleg nincs még egy hasonló ügynökség, amely képes volna magyar cégek részére egy ilyen magasan képzett szakemberekből álló, egy központban dolgozó európai csapat szakértelmét felkínálni.
Kulcsszavak: marketing

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50