A Spy Sweeper Enterprise az év programja

forrás Prim Online, 2007. március 24. 11:48
A kémprogramirtó-ágazat vezető fejlesztője, a Webroot Software által gyártott Spy Sweeper Enterprise 3.0 választották a SearchWindowsSecurity.com szerkesztői az év programjává az "anti-x" kategóriában.
A SearchWindowsSecurity.com Windows operációs rendszerek felhasználói számára nyújt szakmai információkat. A site a TechTarget csoport tagja, mely az internet jelenleg legnagyobb, az intézményi informatikai szakemberek tájékoztatására szakosodott weblapok és egyéb médiumok alkotta hálózata.
- A Spy Sweeper Enterprise elsősorban a Webroot által a kémprgogramok intenzív kutatásába fektetett hatalmas energia miatt tett mély benyomást a bírálókra - közölték a SearchWindowsSecurity.com részéről. - Bár versenytársai rengeteg kiegészítő funkcióval szolgálnak, egyik sem érte el a Spy Sweeper hatékonyságát a spyware-ek (kémprogramok) észlelése és eltávolítása terén. A bíráló bizottság tagjai a program központi vezérelhetősége és könnyű kezelhetősége miatt is elégedettek voltak a 3.0 verzióval.

A termékeket az innováció, a teljesítmény, a meglévő környezetekbe való integrálás könnyűsége, a használhatóság és kezelhetőség, valamint funkcionalitásuk alapján választották ki.

A tavaly júniusban forgalomba hozott Spy Sweeper Enterprise 3.0-ás verzió központilag vezérelt, akár több ezer munkaállomást kiszolgáló megoldás, mely hatékonyan akadályozza meg újabb kémprogramok a rendszerbe kerülését, az esetleges korábbi fertőzéseket pedig könyörtelenül eltávolítja. Egy szabadalmaztatás alatt álló, közvetlen lemezvizsgálati eljárás során, a merevlemez-hozzáférést szabályozó Microsoft Windows API igénybe vétele nélkül ellenőrzi a meghajtót. Így valós idejű védelmet biztosít még a tökéletesen álcázott kémprogramok ellen is.

A SearchWindowsSecurity.com általi tesztelésre 2005. szeptember 30. és 2006. október 1. között került sor, 160 különféle programra kiterjedően. Az arany-, ezüst- és bronzérmeseket a SearchWindowsSecurity.com szerkesztősége külsős szakértők, továbbá felhasználók bevonásával választotta ki.

Ingyenes, azonnali kémprogram-vizsgálat: http://www.avsec.hu/Antispyware-SpyAudit.php

Spy Sweeper Enterprise: http://www.avsec.hu/Antispyware-SpySweeper-Enterprise.php
Kulcsszavak: security Webroot

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55