Dell támogatás a Sun Solaris-nak

forrás Prim Online, 2007. november 24. 19:25

A Dell és a Sun Microsystems OEM-megállapodást kötöttek, amelynek értelmében a Dell közvetlenül elérhetővé teszi a Solaris operációs rendszert és a Solaris terméktámogatást egyes Dell PowerEdge kiszolgálók vásárlói számára.

A több évre szóló megállapodást az Oracle OpenWorld konferenciáján jelentették be, ahol a Sun elnök-vezérigazgatója, Jonathan Schwartz és a Dell elnök-vezérigazgatója, Michael Dell is tartott előadást. Ezzel a bejelentéssel a Dell tovább bővíti a vásárlóinak kínált vállalati szintű operációs rendszerek választékát, a Sun pedig a Solaris operációs rendszer felhasználóinak körét.

A partneri kapcsolat részeként a Dell és a Sun együttműködést alakít ki a rendszertanúsítás terén, valamint a Solaris- és Dell-megoldásokon alapuló további termékkínálatok kifejlesztésében. A két cég továbbá arról is megegyezett, hogy a Dell PowerEdge kiszolgálóin futó Solaris-környezetek támogatása érdekében a meghatározó független szoftverszállítókkal kapcsolatos támogatáson is együtt dolgoznak majd. Mindkét vállalat célja, hogy a Dell PowerEdge kiszolgálók és a Solaris operációs rendszerek kombinációja minőségi választási lehetőséget nyújtson az ügyfeleknek a megbízhatóságot, biztonságot, skálázhatóságot, teljesítményt és integrált virtualizációt igénylő alkalmazások terén.

Kulcsszavak: opsys Dell Solaris PC Sun

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50