Új szériájú széles képernyőjű monitorok az Acertől

forrás Prim Online, 2008. május 7. 13:05

Az Acer bemutatta lakossági és üzleti szektorainak új, széles képernyőjű LCD monitorszériáit. A vállalat üzleti monitor portfólióját a Business és a Value sorozattal, otthoni felhasználóknak szánt választékát pedig a P1, P3 és X3 sorozattal bővítette ki.

Acer Business Széria (B széria)

Az intenzív napi használatra tervezett és létrehozott Acer B-széria magas megbízhatóságú és könnyen olvasható kijelzőt biztosít azon szakemberek számára, akik értékelik a magas fokú ergonómiát, és hosszú távú üzemelést. A termékcsalád kapható 17- és 19-inchtől (B173 és B193) egészen 19-, 20-, 22- és 24-inches széles képernyőjű formátumban (B193W, B203W, B223W és B243W).
Az Acer B szériás kijelzőket két csatlakozóval tervezték: VGA az analóg és DVI a digitális jelek fogására, HDCP támogatással. A teljes digitális kapcsolódás biztosításaként az Acer professzionális monitorok opcionális USB portokkal rendelkeznek, melyek azonnali csatlakoztathatóságot biztosítanak kiegészítő alkalmazásoknak vagy a több kijelzős vetítéshez.

Acer Value széria (V széria)
Az új Acer Value széria ideális azon felhasználók számára, akik legújabb fejlesztésű széles képernyőjű kijelzőt akarnak elérhető áron. A leginkább szövegszerkesztésre és grafikai munkára fejlesztett termékcsalád széles választékban kínál különböző formátumokat: a 17” és 19” 4:3 formátumoktól a  24” széles képernyőjű 16:10-ig, mely egyszerűen csomagolható és szállítható: egy gombnyomással szétválasztható a képernyő az állványától.

P3 széria
Az Acer P3 szériát áramvonalas kijelzők jellemzik, melyek kiemelkedő adat- és médiatartalmat közvetítenek. A 16:10-es széles képernyők négy méretben kaphatóak (24”, 22”, 20” és 19”).
A négy új P3 szériás modell – P193WAbd, P223WAbd, P223WAbdr és P243WAbd – fekete fényes borítással, CrystalBrite kijelzővel, és akár 2 másodperces reakcióidővel, valamint továbbfejlesztett digitális HDMI csatlakozóval is rendelkeznek. Az Acer bemutatta továbbá a csillogó fehér borítású dizájnvonalát is, a P191Wwd és P223Wwd-t.

P1 széria

Az Acer P1 szériát a kisvállalkozói és az otthoni munkakörnyezethez fejlesztették és tervezték: különös tekintettel a vékony formákra, kiemelkedő ergonómiára és hosszú távú teljesítményre. A széria sokoldalúsága hangsúlyos, hisz 19”, 22” és 24” széles képernyőjű formátumban kapható, 2500:1-től  3000:1-ig terjedő kontrasztaránnyal. A P1 széria teljesítményt és stílust kínál, egy áramvonalas termékben.

X3 széria
Az Acer X3 széria ideális azon felhasználók számára, akik a legújabb fejlesztésű széles képernyőjű kijelzőt akarják kiváló áron és kompromisszumnélküli teljesítménnyel és értékkel. Az összes széles képernyőjű X3 szériadarab vonzó fekete talppal és kétárnyalatú ezüst áramvonalasított kerettel rendelkezik és az ár érzékeny, ugyanakkor magas igényű otthoni, illetve irodai környezetekhez lettek tervezve.

Az új monitorok mindegyike rendelkezik az Acer legújabb, innovatív kijelző technológiáival, garantálva a legapróbb szövegtartalom olvashatóságát is, és a színes multimédiás képek hű tükrözését:

Acer eColor Management:
ez a technológia hozzáigazítja a képernyő-teljesítményt a különböző környezethez, fényviszonyokhoz és felhasználói preferenciákhoz. Az Acer eColor Management optimalizálja a képet a kihangsúlyozott teljesítmény érdekében, számos felhasználó-beállítással rendelkezve.

Adaptive Contrast Management (ACM):
dinamikusan módosítja a bejövő kép kontrasztarányát a borotvaéles megjelenítés érdekében. Ráadásul lehetővé teszi, hogy az LCD monitor kevesebb áramot használjon fel.

Acer eDisplay Management:
ez az új alkalmazás lehetővé teszi azon funkciók beállítását, amelyeket alapesetben az elülső panelen található OSD gombokkal lehet vezérelni. Az Acer eDisplay Management kezeli a képernyő élénkségét, kontrasztját, fókuszpontját, színegyensúlyát és hőszabályozását. Minden személyes beállítás elmenthető és gyorsan előhívható a különböző alkalmazások használata vagy a fényviszonyok változása esetén.

Kulcsszavak: LCD monitor Acer

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14